Evenement 21-03-19 : Workshop: Leven vanuit je Ware Natuur, lente equinox


Workshop: Leven vanuit je Ware Natuur, lente equinox

Houder:
Centrum de Nieuwe Aarde
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
donderdag, 21 maart 2019
  Locatie:
Heerhugowaard
Tijd:
1030-1700
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Ppvandermeulenatgmail .com

Workshopdag leven vanuit je ware natuur 21 maart

Deze dag openen we in de hogere vibraties van de lente. We gaan ons verbinden met de natuur, zij laat jou een vreugde en extase ervaren in het open gaan en wil ook dat jij tot bloei komt. We gaan de lente ervaren in ons zelf, en de vreugde ervaren in het open gaan, en die energie naar buiten brengen. Je gaat ontdekken wat er nieuw is in jou, wat jij nu te brengen hebt. In de ervaring van deze vernieuwing laat het oude in je los.

Op deze workshop dag gaan we terug naar onze ware natuur, onze Zijn staat. Vanuit hier gaan we voelen wat we ervaren, om ons heen, bij elkaar en vooral in ons zelf.

Door zo open te gaan verdiept je intuitie en je gaven, en leer je ontdekken wat je daar mee kan en wat er vanuit Spirit/Eenheid wakker wil worden. Zo ontdekt je bijv. waarom je bij elkaar bent gekomen. Wat er mogelijk is om te transformeren met elkaar. Maar ook om een energieveld te voelen en ervaren en er mee te werken.

Deze workshop is bedoelt voor gevoelige en hoog sensitieve mensen, die willen leren omgaan met hun gaves. We gaan je leren hoe je kunt werken met energie, hoe je bij jezelf kunt blijven in je eigen heilige ruimte, en hoe je er voor een ander kunt zijn. We leren je bewust worden van het eenheidsveld, in afstemming met het leven hier op aarde. Het leuke ervan is dat je zo steeds meer leert voelen en zien, en zelf kan bijdragen aan heling of transformatie.

Ook voor mensen die al actief zijn als lichtwerker, maar zichzelf verder willen ontwikkelen, of voelen dat sessies geven nog te veel energie kost, is deze dag heel mooi om aan te sluiten. Wat wij belangrijk vinden is dat het mens zijn niet wordt overgeslagen in het werken met onze gaves.

We gaan op een ontspannen en leerzame manier te werk, waarin er geen moeten is maar je mag leren ontdekken, waardoor het ontzettend leuk is om te zien hoe je dit ook kunt gebruiken voor healingswerk, je eigen proces en ontwikkeling, of in het dagelijks leven. Waar nodig voelen we met jou mee, en bieden we de ondersteuning die jij nodig hebt.

Twijfel je of deze workshop bij jou past? Neem dan even contact met ons op.

Bij deze dag is een heerlijke vegetarische lunch inbegrepen (bij dieetwensen graag zelf iets mee brengen).

Donderdag 21 Maart

Max. 8 deelnemers.

Aanmelden kan via:
06-15002265 of
www.centrumdenieuweaarde.nl

Prijs: 75 euro (incl. lunch)
Tijd: 10.30 – 17.00
Locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard (nabij Het Kruis)