Evenement 16-02-19 : Workshop: Werken vanuit je Ware Natuur


Workshop: Werken vanuit je Ware Natuur

Houder:
Centrum de Nieuwe Aarde
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 16 februari 2019
  Locatie:
Heerhugowaard
Tijd:
1030-1630
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Ppvandermeulenatgmail .com

Wil jij verder open gaan zodat je nog meer kunt voelen en ervaren? Wil je terug naar je ware natuur, waar je in je Zijn staat komt. Vanuit het steeds verder open stellen leer je stapsgewijs steeds meer om je heen ervaren. Hoe voelen de mensen om je heen? Hoe voelt Moeder Aarde? Welke energie is er in en om je heen aanwezig en wat betekent dat.

Door zo open te gaan verdiept je intuïtie en je gaven, en leer je ontdekken wat je daar mee kan en wat er vanuit Spirit/Eenheid wakker wil worden. Zo ontdekt je bijv. waarom je bij elkaar bent gekomen. Wat er mogelijk is om te transformeren met elkaar. Maar ook om een energieveld te voelen en ervaren en er mee te werken.

Het leuke ervan is dat je zo steeds meer leert voelen en zien, en zelf kan bijdragen aan heling of transformatie.

Deze workshop is bedoelt voor mensen die willen leren werken met energie, en voor mensen die zich hier verder in willen ontwikkelen. Of ben je erg gevoelig of hoog sensitief en wil je leren hoe je op een prettige manier jezelf kunt ervaren en naar het 0 punt kunt gaan, of eigen ruimte kunt houden? En kun je leren werken vanuit het eenheidsveld, diep afgestemd met het leven hier op aarde.

Wil je graag meer leren over hoe je met energie kunt werken, hoe je met mensen samen werkt of op een diepere manier met je intuïtie kunt werken dan is deze dag een heerlijke leerschool.

We gaan op een ontspannen en leerzame manier te werk, waarin er geen moeten is maar je mag leren ontdekken, waardoor het ontzettend leuk is om te zien hoe je dit ook kunt gebruiken voor healingswerk, je eigen proces en ontwikkeling, of in het dagelijks leven. Waar nodig voelen we met jou mee, en bieden we de ondersteuning die jij nodig hebt.

Twijfel je of deze workshop bij jou past? Neem dan even contact met ons op.

Bij deze dag is een eenvoudige lunch inbegrepen (soep en broodjes). Bij grote trek of dieetwensen graag zelf iets mee brengen.

Zaterdag 16 februari

Max. 8 deelnemers.

Aanmelden kan via:
06-15002265 of
www.centrumdenieuweaarde.nl

Prijs: 75 euro (incl. lunch)
Tijd: 10.30 – 17.00
Locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard