Evenement 26-12-19 : Winterretraite Dans en Meditatie


Winterretraite Dans & Meditatie

Houder:
Mati
  Provincie:
Buitenland
Datum:
donderdag, 26 december 2019 - maandag, 30 december 2019
  Locatie:
Oostwest Centrum Orval Belgische Ardennen
Tijd:
Start 26-12 :19.00 tot 30-12: 16.00
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

matiatdansdevijfritmes .nl

Unieke combinate van Dans & Meditatie 

“Move in Meditation”

Winterretraite in de Ardennen!

Deze 4 daagse retraite, tussen Kerst en Oud & Nieuw, is voor mensen die van dans en meditatie houden. Een mooie tijd van het jaar om naar binnen te gaan en de stilte van dit jaargetijde te ervaren.

De focus van deze dagen, is om ons dieper te verbinden met het Hart. Als we thuis komen in ons hart gaat onze levensenergie volop stromen. We hebben zoveel meer kracht, creativiteit, liefde en potentie in ons dan we doorgaans leven!

Dans en meditatie voeden elkaar op een natuurlijke manier. Dansen zet alles in beweging. Door totaal op te gaan in de dans, gaan we uit ons hoofd en vallen we stil, temidden van de beweging. De golf ervaart zichzelf niet meer alleen als golf, maar gaat op in de onmetelijke diepte van de oceaan. Dat geeft de diepste vervulling. Hier word dans meditatie en meditatie een innerlijke dans.

We starten de dag met een ochtendmeditatie. Na het ontbijt zullen we de hele ochtend dansen. In de middag en avond is er een afwisselend programma, met dans en meditatie. Een volle middag zullen we besteden aan de krachtige ademmeditatie: Adem het leven, adem je vrij! Daarnaast is er voldoende ruimte om te genieten van het heerlijke eten en de mooie omgeving.

Deze retraite wordt gehouden op een prachtige bosrijke locatie in de Belgische Ardennen.

Datum : (start avond) 26 december t/m 30 december 2019

Waar: Oost West Centrum Orval Ardennen

Aanmelden via: www.owc.be