Evenement 30-03-19 : Dans Yoga dag - Empowering Shakti


Dans Yoga dag - Empowering Shakti

Houder:
Mati & Maneesha
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 30 maart 2019
  Locatie:
Vrije school Leiden
Tijd:
10.30 - 18.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 70
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

matiatdansdevijfritmes .nl

Yoga-dansdag Embodying Shakti:  30 maart 2019  | 10.30 – 18.00 uur

Op deze verdiepingsdag nemen we je mee in het ervaren van pure creatiekracht, ofwel Shakti. De kracht die ons innerlijk roept om te worden wie we werkelijk zijn en ons potentieel volledig te leven.

We doen dit met een unieke combinatie van Yoga en Dans, die elkaar op een organische manier versterken en bekrachtigen.

Het thema van deze dag is innerlijke kracht, vrijheid en wedergeboorte. We gebruiken hiervoor het verhaal van de yoga/tantra godinnen Durga en Kali uit de Indiase mythologie.

In de ochtend gaan we dit verhaal op een meer dynamische manier ervaren en beleven. In de middag nemen we deze energie dieper mee naar binnen, om het nog meer in zachtheid en stilte te integreren. Wat ruimte geeft voor een nieuw begin.

Durga is de ‘krijger-moeder’, die opstaat voor gerechtigheid en vrijheid. Zij beschermt het hart tegen gevaar van buiten en van binnen, zoals ondermijnende gedachten en patronen. Zij komt je redden wanneer niets of niemand anders dat nog kan.

Kali is de ‘black one’, de kracht die de dood aan durft te kijken, de ultieme kracht van destructie in dienst van het licht. Zij komt uit het derde oog van Durga tevoorschijn om je te leiden naar je ware innerlijke vrijheid.

Datum: 30 maart 2019

Waar: Vrije school Maresingel 19 Leiden

Tijd: 10.30 – 18.00 uur

Prijs: 70,- 

Meer info: www.taralotus.nl of www.moveinessence.com