Evenement 18-05-19 : Tantra en massage weekend België


Tantra & massage weekend België

Houder:
Johan Raaimakers
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
zaterdag, 18 mei 2019 - zondag, 19 mei 2019
  Locatie:
Walpurgis
Tijd:
10u tot 17u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 160
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

johanattantra-atma .nl

Het zal weer een duurzaam, informatief en praktisch weekend worden waarin de Tibetaanse tantra en de massage lessen “Prana flow & Verbinding” uitgebreid uitgelegd en in de praktijk ervaren kunnen worden. Je kan de dagen los volgen maar ook allebei omdat ze op elkaar aansluiten met de zondag meer verdieping.

Er zal praktische “Tantra prana flow” massage les worden gegeven ondersteund door de theorie over de werking van prana, inclusief de visie van het Tibetaans tantrisch Boeddhisme.

Dag één (zaterdag)

Deze dag staat in het teken van de introductie in tantra. Meditatie, contactoefeningen en massage. Samen met een model en met Jef Houbrechts doorlopen we de dag met oefeningen en informatie over tantra. Jef is al langer tijd bezig met tantra, massage en bijeenkomsten voor vooral ouderen. Het gaat voor Jef om de aanraking die we als mens maar vooral als ouderen vaak missen. Maar ook onze gedachten en contacten zijn belangrijk voor een gelukkig leven vanuit een tantrische visie. Iedereen is op deze dag welkom jong en oud man, vrouw of koppels. Enige flexibiliteit is wel een pre omdat we oefeningen op een matras op de grond gaan doen. Er zullen echter wel een paar massage tafels aanwezig zijn om de drempel te verlagen.

Dag twee (zondag)

Deze dag gaan we dieper in op de Tibetaanse massage technieken en zal een mooi vervolg zijn van dag één, maar deze dag kan je ook los volgen. De dag is meer praktisch gericht, we masseren en activeren de energie (Shiva en Parvati energie) om deze later te mengen waardoor prana energie ontstaat en dit op het hele lichaam. Ook gaan we gaan dieper in op het verdelen van de energie , hoe de energie te volgen of te sturen, contact met het hart te maken en de chakra’s te verbinden.

Prijzen:

De kosten zijn 160 euro per dag per koppel incl. verzorgde lunch. Voor beide dagen betaal je 300 euro per koppel. Aanmelden als single kan maar biedt geen garantie op deelname, we ondersteunen je wel bij het zoeken van een gelegenheid partner maar om zeker te zijn van deelname kom je als stel of gelegenheid stel. Deze vorm van massage is vaak intiem te noemen en om dieper te kunnen ervaren is het van belang dat het koppel al vertrouwd is met elkaar. Hierin nemen wij als organisatie geen verantwoording, we kunnen bemiddelen in het samenstellen van een gelegenheid koppel maar bieden geen garantie.

Tot ziens daar....

Johan, Ann & Jef