Evenement 09-02-20 : Reiki II cursus Tera Mai


Reiki II cursus Tera Mai

Houder:
Essence Healing
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 9 februari 2020 - zaterdag, 7 maart 2020
  Locatie:
Praktijk Essence Healing
Tijd:
10:00 - 16:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 175
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatessencehealing .nl

De reiki 2 cursus, in het Japans het de tweede reiki-graad Okuden, is bedoeld voor een ieder die kiest voor een nog sterkere en diepere binding met het Usui Reiki-systeem.

De reiki 2 cursus kent een aantal uitbreidingen ten opzichte van de eerste graad reiki. Je kunt met reiki 2 op afstand behandelen en (in tegenstelling tot de eerste graad) heel direct werken aan je spirituele groei, bijvoorbeeld door het opheffen van blokkades, angsten en onzekerheden.

Het contact met de reiki-stroom wordt na de reiki 2 cursus veel intenser en je wordt dan ook aanzienlijk krachtiger. Dit kan lichamelijk ook duidelijk voelbaar zijn. De behandelingsduur kan ook worden teruggebracht.

Verder werkt de tweede graad op mentaal gebied zeer sterk, zodat je angsten, frustraties uit het verleden, trauma’s en verdriet zeer snel en makkelijk aan kunt pakken. De reiki 2 cursus is een mooie, diepe vorm om de kracht van reiki zelf te ervaren. De tweede graad geeft nog meer inzicht in jezelf, in de waarheid van het leven.

De Japanse naam voor de tweede graad is dan ook Okuden, het diepere weten, of je innerlijke tempel. Dat is een van de dingen die reiki doet; het brengt je op een heel mooie, zachte, maar indringende manier in contact met jezelf. Je echte zelf. Sommigen omschrijven dat ook wel als het hogere zelf. Tijdens de reiki 2 cursus leer je werken met een aantal symbolen. Deze symbolen leer je pas tijdens de 2e graad reiki cursus omdat je er eerder niets aan hebt en omdat de mondelinge overdracht door de eigen Reiki Master een krachtig en essentieel onderdeel van de cursus is. De cursus reiki 2 kun je pas behalen na minimaal 90 dagen na het afronden van de reiki 1 cursus hebt en reiki met regelmaat in ieder geval bij jezelf hebt toegepast. Deze periode van negentig dagen heb je echt nodig. Reiki moet zijn werk eerst doen.

Met de tweede graad kun je pijnlijke herinneringen uit het verleden, een situatie in het heden die je elke dag raakt, angsten en fobieën zeer snel en doeltreffend behandelen. De resultaten zijn verbluffend. Natuurlijk zullen er altijd situaties zijn die je liever niet onder ogen ziet, of die je zelf te pijnlijk vindt om ook maar aan te denken. Al verdient het aanbeveling er juist dan reiki naartoe te sturen, jij bepaalt zelf wat je wilt aanpakken en wanneer. Dat is het prettige van reiki. Reiki doet wat voor jou het beste is. Altijd.

Koffie/thee en iets lekker gratis

De cursus wordt gehouden in maximaal 4 personen. De duur is twee dagen waarbij uit eindelijk een certificaat naar huis gaat.

Schrijf je nu in!