Evenement 25-05-19 : Dolfijne - Walvis - Energie - Workshop


Dolfijne - Walvis - Energie - Workshop

Houder:
Conny Smits
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 25 mei 2019
  Locatie:
Beuningen, bij Nijmegen
Tijd:
14.00 uur tot ong. 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

connysmitsatplanet .nl

Beste mensen,

Van harte wil ik jullie uitnodigen voor de Workshop in de Dolfijnen- en de Walvissen-energie.

Deze gaat plaatsvinden op zaterdag-middag   25 mei  van 14.00 uur tot ong. 17.00 uur in Beuningen bij Nijmegen.

De Dolfijnen en Walvissen stellen hun helende energie beschikbaar aan de mensen en dieren, ze laten ons de heelheid voelen die al in ons aanwezig is.

Dolfijnen zijn boodschappers van de Nieuwe Tijd. Ze leiden je naar de trilling van gemak en plezier, naar scheppingsniveaus van het Zijn en stemmen je af op hogere dimensies. Wij mensen koesteren een verlangen naar dolfijnen dat diep in ons verankerd ligt.

De energie van de Walvissen opent de kennis en wijsheid die je al bij je draagt.  Zie het als een sleutel die datgene voor je opent waar je op dit moment aan toe bent.

We gaan in deze workshop heerlijk de diepte in van ons Bewustzijn, naar onze Ziel ,  onze Oorsprong, in verbinding met onze Zielsfamilie, de Dolfijnen, de Walvissen, Sirius en Meesters van het Licht.

Je ontvangt een meditatie/healing in de genezende vortex van de Dolfijnen. We gaan terug in de tijd naar het moment van onze  geboorte en wordt  door de Dolfijnen nu begeleidt in je nieuwe geboorte proces.

Daarna duiken we dieper en maken we een sferische verbinding met aspecten van onszelf die voorbij menselijke vorm en bewustzijn liggen. Als we een holografische verbinding met deze aspecten maken, komen we in krachtige staten van Schepppings-Bewust-Zijn en kunnen we op doeltreffende wijze nieuwe mogelijkheden voor onszelf en onze planeet zaaien en creëren.

Wil je jezelf deze Unieke Meditatie Healing Middag cadeau geven dan hoor ik het graag van je.

Je bent van harte welkom!

De bijdrage is 20 euro.

koffie/thee met lekkere versnaperingen staan voor je klaar!

Dolfijne hartegroet,

Conny