Evenement 15-10-21 : Lezing Maarten Oversier over regressietherapie


Lezing Maarten Oversier over regressietherapie

Houder:
Eric
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 15 oktober 2021
  Locatie:
Emmen
Tijd:
19.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 18,00 incl. koffie/thee
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ericenjohannaatgmail .com

Lezing Maarten Oversier over regressietherapie

​Op 3 september is het boek ‘Bestaansrecht’ van Maarten Oversier officieel gelanceerd. Dit boek is de belichaming van de ruim 25 jaar jaren ervaring van Maarten met regressie en re-incarnatietherapie en voorouderheling.

Maarten legt in ‘Bestaansrecht’, aan de hand van zijn eigen praktijkvoorbeelden, uit dat de invloeden uit het verleden onverbiddelijk een rol spelen het heden. Hoe bewustwording daarop een enorm effect heeft op het leven van de cliënt.

Het boek leest als een filmscenario. Noodlottige ongelukken, misbruik, extreme armoede, verraad en gedwongen abortussen. Bestaansrecht staat garant voor een adembenemend leesavontuur waarin de herkenning van persoonlijke thema’s uit je eigen familiegeschiedenis je direct raken. Met dit boek geeft Maarten gehoor aan de roep deze methode met een nog breder publiek te delen.

Graag neemt hij ons op 15 oktober mee in zijn werkwijze en deelt hij verhalen uit zijn boek en zijn praktijkervaring. Het belooft een inspirerende avond vol herkenning te worden.

Maarten Oversier werkt inmiddels 22 jaar als reïncarnatietherapeut, en heeft ruime ervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’.
Zijn praktijkagenda’s verraden meer dan 15.000 sessies.

Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten, medicijnmannen- en vrouwen en zgn. ‘Elders’ uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen.

Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen- en buitenland. Ook geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.

Aanmelden: 0591-513355 of ericenjohannaatgmail .com