Evenement 27-11-20 : Healingavond voor de tranen van onze voorouders olv Maarten Oversier


Healingavond voor de tranen van onze voorouders olv Maarten Oversier

Houder:
Eric
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 27 november 2020
  Locatie:
Sparrenlaan 3a Emmen
Tijd:
Aanvang: 19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 18,- incl. koffie/thee
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ericenjohannaatgmail .com

Healingavond voor de tranen van onze voorouders

Maarten Oversier werkt inmiddels 25 jaar als reïncarnatietherapeut en heeft ruime praktijkervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’. Vanzelfsprekend levert het werken hiermee niet alleen een bevrijding op, maar ontstaan ook fundamentele inzichten in familie-samenhangen. Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen en buitenland.

We leven in een zeer rationeel ingerichte maatschappij, waarin jammer genoeg weinig bekend is over hoe pijnlijke gebeurtenissen die zich in de voorgaande familiegeneraties hebben voorgedaan, doorwerken naar de volgende.

Vooral deze onwetendheid maakt dat we niet beseffen dat we allerlei sluimerende energieën meedragen uit onze families. Energieën die we kennen in emoties zoals verdriet, frustratie, boosheid, zwaarmoedigheid, uitzichtloosheid, drammerigheid, verinnerlijkte schuldbelevenissen enzovoorts. Het is niet zo dat onze voorouders per definitie ‘de oorzaak’ zijn van deze zaken. Dat het echter nooit geuit of verwerkt werd, heeft tot gevolg dat het in de familie ‘opgeslagen’ is. Wie vervolgens incarneert in deze families, kiest er op een bepaald niveau voor om ook deze belastingen mee te nemen in meer of mindere mate. Daar zijn op ‘zielsniveau’ allerlei aanleidingen voor. Deze healingavond is bedoeld om meer besef en inzicht te creëren in deze samenhangen. Om te leren herkennen hoe zaken overgedragen worden en hoe wij daarmee kunnen werken.

Aanmelden 0591-513355