Evenement 17-05-19 : Lezing: De Tom Tom van je Ziel olv Geert Kimpen


Lezing: De Tom Tom van je Ziel olv Geert Kimpen

Houder:
Centrum voor Levenskunst
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 17 mei 2019
  Locatie:
Bibliotheek Emmen
Tijd:
Aanvang: 19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 12,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrumvoorlevenskunstemmen .nl

Geert Kimpen is schrijver van de bestseller “De kabbalist” (uitgegeven in meer dan 15 landen) en de boeken: “De geheime Newton” ; “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”. Zijn nieuwste boek heet: “Het meisje dat aan de oever verscheen”, daar gaat deze lezing over.

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden.

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je ten alle tijde kan raadplegen en die je kan aanhoren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog. Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als jij je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Deze lezing wordt in samenwerking met de bibliotheek Emmen georganiseerd.

Aanmelden: 0591-513355 of infoatcentrumvoorlevenskunstemmen .nl