Evenement 24-04-21 : 2-daagse Ascentie Master Class “Activeer je Goddelijk Blauwdruk en vergoot je manifestatie kracht!”


2-daagse Ascentie Master Class “Activeer je Goddelijk Blauwdruk en vergoot je manifestatie kracht!”

Houder:
Ascension Healer
  Provincie:
Media
Datum:
zaterdag, 24 april 2021 - zondag, 25 april 2021
  Locatie:
online (via zoom)
Tijd:
10:00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
van 349 last minute voor 247 euro
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

info@ascensionhealer

♥ De laatste plaatsen met last minute voordeel ♥

van 349 voor 247 euro (op=op)

Tijdens deze  bijzonder training wordt je persoonlijke Goddelijke blauwdruk geactiveerd, je frequentie verhoogd en jouw Manifestatie Kracht vergroot en krijg je inzicht in wat jou weerhoudt in het manifesteren van overvloed. Je komt hierdoor méér in contact met jezelf en meer in wat je werkelijk wilt in dit leven. Daarnaast ontdek je een healing techniek die je kunt toepassen op jezelf, anderen én in je praktijk (die verdient zichzelf terug). Kijk voor de volledige inhoud op https://www.ascensionhealer.nl/workshops-trainingen/activeer-je-goddelijke-blauwdruk/

Wat kan je tijdens de training verwachten?

We leven in een bijzondere tijd van transformatie, ontwaking en spirituele groei. Voor een ieder die daar actief mee bezig is of wil zijn, is deze training bijzonder waardevol.

Doordat je verschillende activaties ontvangt tijdens de training, ontstaat er harmonie en resonantie met de Aarde, het Universum en je fysieke lichaam. Je leert zelf werken met de Raster Energie wat jou een prachtige tool geeft om op jezelf, anderen en in je praktijk toe te passen.