Evenement 13-02-19 : Gratis Healing op afstand - thema Liefde en overvloed


Gratis Healing op afstand - thema Liefde & overvloed

Houder:
Ascension Healer
  Provincie:
Media
Datum:
woensdag, 13 februari 2019
  Locatie:
op afstand
Tijd:
21:30
  Google Maps:
Bijdrage:
gratis
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

infoatascensionhealer .nl

Gratis Healing op afstand door Ascension Healer

De intentie van deze healing is meer Liefde & Overvloed in jouw leven te brengen en jouw frequentie te verhogen. Dat kan voor iedereen iets anders zijn, overvloed in geld, liefde, gezondheid, geluk, etc. Dit doen we door blokkades op het ontvangen van overvloed te verwijderen en overtuigingen die het leven in overvloed in de weg staan op te ruimen, volledig in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat precies dat gebeurt wat op dit moment voor jou nodig is.

De energie met de frequentie van de Onvoorwaardelijke Liefde waar mee we gaan werken, zal jou helpen om blokkades op te lossen en los te laten wat je niet meer nodig hebt en wat jou weerhoudt volledige overvloed te verwerven en in jouw kracht te staan. zodat de energie weer kan stromen en je overvloed kunt ervaren op alle vlakken. 

Tijdens deze Healing op afstand zal ik mij verbinden met mijn persoonlijke healingteam, de Aartsengelen, de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en de Galactische Meesters en verschillende hulpteams.

Aanmelden op https://www.ascensionhealer.nl/gratis/

Optioneel is het mogelijk om gebruik te maken van een betaalde Clearing, om zware energie, entiteiten, blokkades, oude ballast, vastgezette emoties en oude pijnen te helpen verwijderen om letterlijk ruimte te maken voor de helende energie.

Schrijf je nu in!