Evenement 26-07-20 : Satsang, over zijn vanuit je ziel, het bewustzijn


Satsang, over zijn vanuit je ziel, het bewustzijn

Houder:
Maria Henkes
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 26 juli 2020
  Locatie:
Spiritueel Centrum Maria , Kerkelandshoek 10 in Abbekerk (10 min. van Hoorn)
Tijd:
13.15 uur inloop, 13.30 uur begin, 17.00 uur eind
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatsatsangmetmaria .nl

Wat is Satsang?
 
Je zou kunnen zeggen dat Satsang een Workshop is over het BewustZijn.
Satsang is een samenZijn van mensen die zich graag willen herinneren wie ze werkelijk Zijn.
 
Tijdens Satsang kun je zelf vragen stellen, als je wilt ook persoonlijke vragen over onderwerpen waar je mee aan het stoeien bent, en dan zal ik je laten zien hoe je daar vanuit je Zijn, je bewustZijn, je Spirit, je Ziel naar kunt kijken en mee om kunt gaan.

Je kunt ook luisteren naar de vragen en antwoorden van andere mensen. Satsang is niet alleen het praten over BewustZijn, Ziel, Spirit, Hogere Zelf, je zult ook ervaren hoe het is om er in te zitten. Want juist door het te ervaren merk je hoe dichtbij het is, hoe vredig en licht het is, hoe heerlijk om even in de stilte te zitten, en hoe simpel het is, en dat iedereen dat kan, of liever gezegd dat iedereen dat allang ìs!

Satsang is elke keer weer anders. Sowieso laat ik me elke keer door Spirit leiden waar over gesproken mag worden. Er zit bij Satsang geen vaste groep mensen, het zijn geen mensen die elkaar allemaal al kennen. Veel  mensen komen ook naar Satsang om even met gelijk gestemden onder elkaar te kunnen zijn, om samen even in de energie te kunnen zitten, om samen even te kunnen delen en te kunnen lachen. Je kunt zo vaak naar Satsang komen als je wilt, je bewustZijn heeft ook voeding nodig. We kunnen alle inzichten en ervaringen nou eenmaal niet in één keer laten binnenkomen en bezinken. Het heeft herhaling nodig. Het heeft regelmatig weer een kwartje nodig. Het heeft het steeds weer naar binnen gaan nodig, het heeft zelfonderzoek nodig, en het heeft het steeds weer ervaren nodig om zo steeds vaker en steeds langer in je Zijn te kunnen Zijn.

De bijdrage om een Satsang bij te wonen is € 30,-

“Wie ben ik? Wie ben ik nou ècht? Tot in de essentie...’   

“Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.

Liefde zegt me dat ik Alles ben. 

Tussen die twee stroomt mijn leven.”  

Nisargadatta Maharaj

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats. Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze eigenlijk Zijn. En dat herinneren is iets waar ik je bij kan helpen.

Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie.Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Door vraag en antwoord zal het hele proces van ontwaken zich voor je openen om datgene te openbaren wat in stilte altijd al aanwezig is.

Wees welkom, herinner, ont-dek, realiseer, bevrijd, ervaar….

Voor de eerst volgende Satsang, Bewustzijn Dag, Bewustzijn weekend of Bewustzijn Retraite zie: http://www.satsangmetmaria.nl/agenda