Evenement 28-06-20 : Lichter vanuit Bewustzijn


Lichter vanuit Bewustzijn

Houder:
Maria Henkes
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 28 juni 2020
  Locatie:
Spiritueel Centrum Maria , Kerkelandshoek 10 in Abbekerk (10 min. van Hoorn)
Tijd:
09.45 uur inloop, 10.00 uur begin, 17.00 uur einde
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 155,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatsatsangmetmaria .nl

Bewustzijn Cursussen
Deze 3 daagse Bewustzijn cursus is verdeeld over enige tijd, opdat je tussendoor steeds weer rustig de tijd hebt om met alle geleerde stof aan de slag te gaan.
Deze cursus is een zeer vernieuwende cursus die tot stand is gekomen in samenwerking met mijn Spirithelpers. Het zal je helpen om meer vanuit het bewustzijn te zijn en ook anderen daarbij te kunnen helpen.
Drie dagen heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit onze eigen grootste kracht; onze eigen ziel. We werken niet meer vanuit de oude energie, maar vanuit de allernieuwste principes, doorgeven aan mij door de spirit wereld. We zijn op een moment in tijd gekomen, dat we meer kunnen loslaten en ook veel sneller en gemakkelijker kunnen loslaten. Het mag er gewoon allemaal vanaf. Om meer en meer vrij te worden van Karma. Om te gaan naar "Liefde Zijn, Liefde Leven". We hoeven niet eens meer te weten of te begrijpen waar alle blokkades over gaan, waar ze mee te maken hebben, of waar ze vandaan komen. We kunnen ze simpelweg loslaten….. We halen alles er af in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen. Jezelf er tussenuit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Jij in je licht kunt gaan staan.
deel 1. Healen vanuit Bewustzijn; alle klachten van ons systeem afhalen, in alle richtingen van tijd, ruimte en energie
deel 2. Lichter vanuit Bewustzijn; op weg naar ontwaken en verlichting kunnen we ons licht al laten stralen
deel 3. Manifesteren vanuit Bewustzijn; we gaan neerzetten wat onze ziel wenst, niet meer vanuit wilskracht maar vanuit het gemak en de flow van onze ziel.
Tijdens deze cursus leer ik je alles over het bewustzijn, en over hoe we vanuit het bewustzijn de dingen zo heel anders benaderen dan vanuit ons mensstuk. Daarbij gaat het bij deze cursus er steeds weer om om het zelf te ervaren. Ook middels de heerlijke geleide meditaties, kun je ervaren, dat je direct teruggeleid wordt naar alleen maar hoeven te Zijn… Vanuit het oneindige licht van ons Zijn, kunnen we alles healen, loslaten en manifesteren.
Wanneer:
Zondag 14 juni 2020 deel 1.          inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur 
Zondag 28 juni 2020 deel 2.          inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur
Zondag ? in overleg met de groep in jul/aug of sept           inloop 09.45, begint 10.00, eindigt 17.00 uur   
Kost € 155,- per deel, inclusief uitgebreide syllabus met alle geleerde stof daarin, inclusief Lunch, thee, water, tussendoortjes.
Je kunt contant betalen bij binnenkomst of het van te voren overmaken naar rekeningnummer: NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Hr EAA Henkes, Mw MG Henkes-Tenniglo te Abbekerk.
Je kunt beginnen met deel 1., en van daaruit verder kijken of je door wilt gaan. Voor elk volgend deel dienen de voorgaande delen gevolgd te zijn, anders mis je de aansluiting.
Graag per mail aanmelden mailto:infoatsatsangmetmaria .nl
Natuurlijk zullen we ons houden aan de voorgeschreven adviezen, om voor onszelf en voor elkaar te zorgen.
Daarbij geldt vooral: blijf thuis als jij of één van je huisgenoten één van de volgende symptomen heeft:
verkouden, niezen (ook door hooikoorts), hoesten (ook door andere oorzaken), keelpijn, benauwdheid, koorts.
Je kunt dan gewoon kosteloos afzeggen en als je wilt in een volgende groep mee instromen.