Evenement 22-04-20 : Groepshealing op afstand met Engelen


Groepshealing op afstand met Engelen

Houder:
Maria Henkes
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
woensdag, 22 april 2020
  Locatie:
thuis, lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis.
Tijd:
20.0 - 22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatsatsangmetmaria .nl

Je hoeft er niet voor te gaan zitten, liggen noch thuis te zijn.
Het mag, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing gewoon direct aan je gegeven worden. Ik stem me op een speciale manier af op de Spiritwereld, en op jou. Op die manier ben ik een doorgeef luik, en zul jij alles ontvangen van alle engelen, gidsen en spirits wat jij in het moment nodig hebt.
De veranderingen in de energie gaan heel erg snel momenteel. Zo hoeven we  niet meer te weten waar het allemaal mee te maken had, of vandaan komt. We hoeven alleen maar bereidwillig te zijn om alles los te laten. Er wordt geheald in alle richtingen van tijd, ruimte en energie, in alle dimensies waar we niet eens weet van hebben, daarom kunnen we ook veel meer loslaten. 
 
Tijdens deze engelenhealing op afstand, wordt er gewerkt met 9 speciale Aartsengelen, volgens de healing principes van de Integrated Energy Therapie, IET.
Er wordt gewerkt op schuld, wantrouwen, schaamte, bedreiging en je niet gesteund voelen, moetens en niet mogens, verdriet, boosheid, stress, machteloosheid en krachteloosheid en angst.
Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healing 
Klik hier voor meer informatie: https://www.satsangmetmaria.nl/wat-ik-doe/healingen
Warme groet,
Maria
Maria Henkes
infoatsatsangmetmaria .nl