Evenement 22-02-19 : Winterreis naar de Bosnische Piramides met workshops


Winterreis naar de Bosnische Piramides met workshops

Houder:
Piramide Energie Bosnië; Joke Jonkers
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 22 februari 2019 - vrijdag, 1 maart 2019
  Locatie:
Visoko, Bosnië
Tijd:
10.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 885,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

jokeatpiramideenergiebosnie .nl

Wil je eens wat anders dan de wintersport of duren de wintermaanden lang voor jou? Heb je behoefte aan diepgaande, transformerende ervaringen en wil je tevens je intuïtieve en helende gaven verder ontwikkelen? Kom dan met mij (Joke) mee op deze speciale winterreis naar de mystieke piramides, de helende tunnels en de vele andere bijzondere krachtplaatsen rond de plaats Visoko in Bosnië. 
Samen met Lejla Djurovic van Heartweavings bied ik enkele krachtige workshops aan waarin we werken met energie, met healing en oefeningen om je intuïtieve gaven, je (zelf)helend vermogen en bewustZIJN te verdiepen en te verfijnen. 
Lejla Djurovic woont in Visoko. Als intuïtief healer voelt zij verschillende energiefrequenties en ervaart zij gebeurtenissen op sterk intuïtieve wijze. Als Reconnective healer activeert zij het zelfhelend vermogen van het lichaam door dit opnieuw in al haar aspecten te verbinden met de Bron. Verder is Lejla Light Code Activator en maakt zij gebruik van Quantum Harmonisatie, Light Language Channeling en Transformative Invocation. Lejla werkt verder als groepshealer en als persoonlijk- en afstandshealer. Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een mail of pb.
Joke is werkzaam als psycholoog, coach, hartcoherentietrainer en alternatief therapeut voor uiteenlopende levens- en ZIJN’s vragen. Zij heeft verschillende healingopleidingen gedaan, zoals onder meer Eenheidsheling, meerdere Thetahealingopleidingen, Multidimensionale healing and reading, Lightworker. Haar kennis en ervaring combineert ze tot een eigen aanpak en vertaalt ze in de workshops naar krachtige oefeningen. 
Als de weersomstandigheden het toelaten zullen we tevens een heilige ceremonie houden op een van de speciale energieplekken in de omgeving. Met deze ceremonies zenden we de intentie uit om licht te brengen aan alle deelnemers, Moeder Aarde, de gehele mensheid en ‘alles dat is’. 
En…natuurlijk bezoeken we ook de helende tunnels van Ravne en maken we de tour langs de piramides en de andere bijzondere plekken met een ervaren plaatselijke gids.
Verblijf in een prachtig huis vanwaar je direct uit kijkt op de Piramide van de Zon. Het huis ligt aan de rand van Visoko, op loopafstand van het centrum met winkels en restaurants.

Tarief: 885,00 euro. Inbegrepen: vliegreis op basis van handbagage, transport ter plaatse, verblijf (toeslag éénpersoonskamer 10 euro per nacht), workshops, tour met gids, entree tunnels, 1 x diner en ontbijt. Voor meer informatie: stuur me een mail of pb.