Evenement 19-09-20 : Your body, Your temple - Ik hou van mij


Your body, Your temple - Ik hou van mij

Houder:
Bewust op Weg
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 19 september 2020
  Locatie:
Bewust op Weg in Gendt
Tijd:
10.30-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 80
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewustopweg .nl

Tintelen en stromen

Ha mooie vrouw! Zin om een heerlijke landing te maken in je lijf? Om al het denken en doen van je af te schudden, je levensenergie te wekken en je onder te dompelen in koesterende en sensuele vibes? Je bent meer dan welkom bij de Your body, Your temple dagen.

Misschien herken je dit:

- Je hebt hard gewerkt en veel gegeven. Nu ben jij aan de beurt. Tijd om te ontvangen!

- Je verlangt naar zachtheid en sensualiteit, in je lijf en in je leven.

- Je wilt graag dat drukke hoofd loslaten en voelen, ontspannen, zakken & zijn.

- Er is méér, je weet het. Meer te voelen, meer te ervaren. Het is tijd voor je voet van de rem. Weg met die ingehoudenheid. Je wil los!

Oftewel: het is tijd voor jou. Tijd om je lichaam alle aandacht te geven die het verdient. Om je energie vrij te laten stromen. Om het masculiene doen en denken los te laten en te smelten en zacht te worden. Tijd voor de vrouwelijke flow!

Zachte landing

In Your body, Your temple staat jouw lijf centraal. Via beweging, aandacht en aanraking laat je je energie vrij stromen en maak je een zachte landing in je hart en in je bekken. En geniet je van jouw vrouwelijke vibes: gepassioneerd, wild, voorzichtig, teder, onstuimig, ongetemd, zacht.

De dag bestaat uit een mix van tantrische yoga, bewegende meditaties, dans (vrije dans, chakradans, tantric dance), tantrische meditaties, taotantrische oefeningen, aanraking, (zelf) massage, helende visualisaties, body talk.

Hoe ziet de dag eruit?

De invulling van de dag is afhankelijk van het thema. Het ziet er steeds anders uit. Je stapt dus in een (heerlijk) avontuur als je meedoet. In grote lijnen ziet er als volgt uit:

- Opening en kennismaking

- Aankomen op de plek en in je lichaam

- Shake your booty! Laat die energie maar stromen. Dansen, springen, shaken... het kan allemaal. Laat je verrassen.

- Lunch

- Zachte, sensuele flow

- Koesterende oefeningen en beweegvormen

Het resultaat? Aan het einde van de dag ga je ontspannen, zacht, tintelend én juicy naar huis. Vind je dit nog steeds niet zo informatief? Dan zit er maar één ding op: meedoen! :-)

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor iedere vrouw die zin heeft om een dag heerlijk in haar lijf te landen, te smelten en zacht te worden. Ervaring is niet belangrijk, de bereidheid om je haren los te gooien en je hart te openen wel.

Twijfel je over je deelname: neem gerust contact op: 06 - 485 117 96 / infoatbewustopweg .nl.