Evenement 19-04-21 : Priesteres in Avalon


Priesteres in Avalon

Houder:
Bewust op Weg
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 19 april 2021 - zaterdag, 24 april 2021
  Locatie:
Glastonbury
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1095
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewustopweg .nl

De priesteres ontwaakt
Subtiele waarneming, oud weten, schouwen in andere dimensies… Je voelt de fascinatie. En de herkenning. De priesteres in jou ontwaakt. Ze nodigt je uit om je te openen voor dat wat niet tastbaar is maar wel voelbaar. Om een krachtig kanaal te zijn voor diepe transmissies. En om alchemie te bedrijven met heilige seksuele energie. Zo overstijg je de begrenzingen van deze werkelijkheid en maak je ruimte voor andere bewustzijnsniveaus.

Ga mee op reis en verwelkom de wijsheid van de priesteres in jou.

Mythisch Avalon
Deze reis voert je naar Glastonbury, plek met een rijke spirituele geschiedenis: lange tijd was dit de thuisbasis van druïden, priesteressen, heksen en (Keltisch) christenen. Ook speelde zich hier de legende van King Arthur en de heilige graal af. Én het is de plek waar Avalon is gesitueerd, het mythische eiland dat in nevelen verdween.

De krachtige energie is overal voelbaar; leylijnen en eeuwenoude bronnen vormen doorgangen naar andere lagen van waarneming en bewustzijn. Tijd en ruimte krijgen een andere beleving. In dit magische oord is de lijn tussen deze en andere werelden dun.

Perfect decor dus voor een zinderende diepe duik in het mysterie van de priesteres…

Bewustzijnsverruimende rituelen
We werken met verschillende bewustzijnsverruimende oefeningen en rituelen op krachtplekken in de natuur. Deze helpen je om je 3e oog te openen voor diepe waarneming. Via meditatieve dans, vloeiende yoga en tantrische meditaties nodig je je lichaam uit om een open en ontvankelijk kanaal te worden voor levensenergie en sensuele flow. Geleide visualisaties, trancereizen en energetische werkvormen brengen je in contact met andere dimensies en met de oneindige bron van wijsheid waartoe jij toegang hebt.

Heilige seksualiteit
Eén van de middelen die de priesteres inzet om in verbinding te treden met het grote veld is het werken met seksuele energie. We bezoeken verschillende plekken die je sterk in contact brengen met je lijf, je bekken en jouw levensenergie. Je onderzoekt het samenspel tussen vrouwelijke en mannelijke energie in jouzelf en wat er ontstaat als deze twee samenvloeien; hoe deze energie jou kan optillen in een spirituele ervaring die het persoonlijke overstijgt.

Krachtige seksuele energie containen én inzetten voor dat wat jij hier te doen hebt op aarde, dat is de alchemie van de priesteres.

Voor wie is deze reis bestemd?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie. Daarnaast heb je een redelijk goede wandelconditie.

Hoedsters van de reis
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen, waaronder Magie van de Sensuele Vrouw, Godinnenreis Kreta en Innerlijke tempel – Woestijnreis. Dit keer voert de roep van de priesteres hen naar Glastonbury,  geboorteplek van verschillende spirituele tradities én plek van het mythische Avalon.