Evenement 21-05-21 : Godinnenreis Kreta


Godinnenreis Kreta

Houder:
Bewust op Weg
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 21 mei 2021 - donderdag, 27 mei 2021
  Locatie:
Kreta
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1095
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewustopweg .nl

Zindering van de godin
Je voelt de roep. Je voelt het verlangen om diep naar binnen te keren. Om je te openen voor magie en verwondering. En je te verbinden met oude kennis die in je ligt opgeslagen. Je bent gefascineerd door de kracht en het mysterie van godinnen. Dan is de Godinnenreis voor jou.

Oude wijsheid
Elke dag staat in het teken van een inspirerende Griekse godin. Via rituelen, inwijdingen, meditaties en lichaamswerk verbind je je met de essentie van deze godin en met haar unieke kwaliteiten. En daarmee met deze zelfde kwaliteiten in jou. In jouw blauwdruk ligt immers een oer-weten opgeslagen, dat erop wacht om ontsluierd te worden. Zodat jij voluit je potentieel kunt leven.

Wat kun je verwachten?
We maken gebruik van yoga, dans en tantrische oefeningen om je lijf en je levensenergie te wekken. Via trancereizen open je je voor andere dimensies, waardoor oude kennis tot leven kan komen. We werken met sjamanistische rituelen en inwijdingen. Hiervoor bezoeken we krachtplekken in de natuur en oude tempels. Ook doen we in het maanlicht een Vision Quest, waarbij je je verbindt met beelden, visioenen en antwoorden vanuit je hogere zelf. En nog heel veel meer magisch en hemels….

Wie ben jij?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie.

Magisch Kreta
De retraite vindt plaats op het betoverende eiland Kreta, een plek waar mythe en werkelijkheid elkaar ontmoeten en waar de vrouwelijke energie je voelbaar omringt. De magie komt je tegemoet op dit eiland van de Slangengodin, met ruige bergen, bijzondere kloven en grotten, krachtplekken en oude tempels waar priesteressen in vroegere tijden hun heilige werk verrichtten.

We verblijven in een grote, typisch Griekse villa op het zuidelijke deel van het eiland. Zowel binnenshuis als buiten in de tuin zijn verschillende plekken waar je je even rustig terug kunt trekken gedurende de dag. Of waar je kunt genieten van het waanzinnige uitzicht: vanaf het terras kun je de zee zien liggen!

Hoedsters
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten.