Evenement 06-11-20 : Innerlijke tempel - Woestijnreis


Innerlijke tempel - Woestijnreis

Houder:
Bewust op Weg
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 6 november 2020 - vrijdag, 13 november 2020
  Locatie:
Sinaï-woestijn
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1295
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewustopweg .nl

Zin in avontuur?
Het grote mysterie roept je. Je verlangt ernaar om je onder te dompelen in de kracht van de natuur. En je daardoor diep verbonden te voelen met je innerlijke natuur. Je hebt zin in een totaal nieuwe belevenis. Eentje die je nooit meer zult vergeten.

Onmetelijke stilte en ruimte
Ga met ons mee op een unieke reis. Vijf dagen lang reis je op een kameel door de woestijn. Je leeft met het ritme van de natuur: de zon, de maan, de sterren en de kamelen. En vooral: de onmetelijke stilte en ruimte om je heen. Deze brengen je direct in contact met de gewijde ruimte in jouzelf. Met jouw innerlijke tempel.

Duizend-en-één nacht
Het decor: goudkleurige zandvlakten afgewisseld met betoverende rotsformaties, kloven en vruchtbare oases. Niet voor niets wordt het zuiden van de Sinaï-woestijn beschouwd als één van de mooiste en gevarieerdste rotswoestijnen ter wereld. Én het is een gebied met een rijke geschiedenis; Oosterse prinsessen, gesluierde vrouwen en oude vertellingen van duizend-en-één nacht. Het mysterie omringt je…

Miljoenen lichtjes
De tocht wordt begeleid door bedoeïenen. ’s Avonds bereiden zij een heerlijk en gezond maal voor je. En je slaapt … onder een sterrenhemel. Op deze plek, waar het nog écht donker is, zie je miljoenen lichtjes boven je flonkeren. Een 1.000.000 sterren hotel… ‘Zo mooi dat het bijna zonde is om je ogen dicht te doen en te gaan slapen’, vertelde  iemand ons onlangs. En zo is het maar net.

Maar óók: hutje op het strand
We starten en eindigen de woestijnreis aan de kust. Daar overnacht je in een hutje op het strand; alle tijd dus om rustig aan te komen en je voor te bereiden op de woestijn. En om na afloop de indrukwekkende ervaring te laten bezinken.
Het meditatieve ritme van de zee afgewisseld met de ruimte en stilte van de woestijn… een unieke gelegenheid om je eigen stromende én verstilde natuur dieper te leren kennen.

Meditatieve dans en rituelen
Gedurende de week zullen we natuurbeleving en stiltemomenten afwisselen met vloeiende yogabewegingen, meditaties die je in contact brengen met je essentie, verdiepende rituelen, betoverende tandava-dans, Oosterse vertellingen bij het vuur en gesluierde tempeldans.

Hoe ziet de week eruit?
Dag 1 en 2 Aankomst en verblijf op het strand
Dag 3 t/m 6 Woestijntocht per kameel
Dag 7 Verblijf op het strand
Dag 8 Afscheid en vertrek

Voor wie is deze reis bestemd?
Je hebt zin in avontuur; in een unieke belevenis die je in contact brengt met het mysterie van het bestaan. Je staat open voor yoga, rituelen, dans en andere meditatieve ervaringsvormen. Je bent bereid om luxe en comfort achter je te laten (de woestijn heeft geen boxspringbedden ). Je staat open voor eenvoud en voor het pure karakter van de reis. En je hebt een redelijk goede conditie; een tocht op een kameel en slapen op een matje vormen voor jou geen probleem.

Twijfel je of de Innerlijke tempel-reis geschikt voor je is? Neem contact met ons op. We kijken heel graag met je mee.

Hoedsters van de reis
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen, waaronder Magie van de Sensuele Vrouw en Godinnenreis Kreta. Dit keer voert hun fascinatie voor het vrouwelijke mysterie hen naar een ander continent: een plek waar de onmetelijke ruimte en stilte van de natuur je uitnodigen om naar binnen te keren en thuis te komen in de gewijde, stille ruimte in jouzelf; jouw innerlijke tempel.