Evenement 28-09-20 : Magie van de sensuele vrouw


Magie van de sensuele vrouw

Houder:
Bewust op Weg
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 28 september 2020 - zaterdag, 3 oktober 2020
  Locatie:
Canillas de Aceituno
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 995
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewustopweg .nl

Zinnenprikkelende retraite
Ga mee op avontuur! In de zinnenprikkelende retraite Magie van de sensuele vrouw word je uitgenodigd om jouw wilde vrouwelijke natuur te eren en te vieren; om je lijf helemaal te bewonen en je onder te dompelen in tintelende levensenergie. En dat alles op een prachtige plek in de Andalusische natuur.

We maken gebruik van onder meer dans, yoga, sjamanistische rituelen, tantrische oefeningen en meditaties, helende visualisaties, Rite of the Womb, stiltewandelingen, deelrondes én de kracht van de Spaanse natuur: bergen, water, zee en vuur brengen je in contact met jouw bron.

Hoe ziet de week eruit?
Dag 1 Aankomst, kennismaking en openingsritueel
Dag 2 Pachamama & Levensenergie: landen in je lijf, je vanuit je bekken verbinden met de kracht van de aarde
Dag 3 Hart & Borsten: je hart openen en je borsten eren
Dag 4 Baarmoeder: helen & vieren van de bron van je vrouwenkracht
Dag 5 Yoni: je diep verbinden met je yoni en je sensuele vibes laten stromen
Dag 6 Sensuele godin: jezelf verwelkomen als goddelijk en seksueel wezen en vertrek

Locatie
Magie van de sensuele vrouw vindt plaats in Zuid-Spanje, nabij het bergdorpje Canillas de Aceituno, op een pure, authentieke plek in de bergen. Vanaf de luchthaven Málaga is het nog een uur rijden naar de locatie. Ons privé-terrein beschikt over drie sfeervolle, comfortabele bungalows, elk met een eigen royaal terras. Ook is er een zwembad met ligbedden aanwezig. Op deze plek zijn er volop mogelijkheden om je terug te trekken in de natuur, genietend van het weidse uitzicht over de vallei.

Voor wie
Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, massage of tantra. En je verlangt naar meer. Je wilt een diepe duik te nemen in jouw vrouwelijkheid. Je wilt graag uitgedaagd worden. Om jezelf tot in je tenen te wekken en je sensualiteit vrijuit te laten stromen.

Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om een flinke wandeling in de bergen te maken. Je staat open voor de magie van rituelen.

Twijfel je of deze retraite geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Begeleiding
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Eerder begeleidden zij samen al retraites voor Serendipity en Mi Cuento. Ze bleken elkaar geweldig aan te vullen. Dat smaakt dus naar meer. Nu bundelen ze hun vrouwelijke krachten in een gemeenschappelijke passie: vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele natuur.