Evenement 31-10-20 : Mysterie van vrouwzijn


Mysterie van vrouwzijn

Houder:
Bewust op Weg
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 31 oktober 2020
  Locatie:
Bewust op Weg in Gendt
Tijd:
10.30-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 80
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewustopweg .nl

Het mysterie roept…

Voel je het verlangen om je eigen essentie verder te verkennen? Om je via je lijf dieper te verbinden met het vrouwelijke mysterie in jou en je jouw diepe vrouwelijke weten te herinneren?

Van oerkracht tot wijsheid
Neem een duik in de kracht en de wijsheid van jouw lichaam. En ervaar hoe het mysterie zich in je lijf manifesteert: de oerkracht in je bekken, de scheppingskracht in je baarmoeder, de voedende kracht in je hart en borsten, het zienerspotentieel en de wijsheid van de priesteres in het gebied van je derde oog en kruin.

En hoe je vanuit deze innerlijke bron een diepe connectie kunt voelen met het grote veld; met de vrouwen die je voorgingen, de sisters aan je zijde en de vrouwen die na jou komen. Met de kracht van de natuur, het goddelijke dat je omringt en de magie van het bestaan.

Wek het oude weten
We maken gebruik van onder meer dans, lichaamswerk, tantrische meditatie, aanraking, rituelen, visualisatie, trancereis, de plantmedicijnen rapé en tabakssap en de kracht van muziek; alles om dat oude, diep belichaamde weten te wekken en te voelen tot in de puntjes van je tenen en daar voorbij.

Hoe ziet de dag eruit?
De invulling van de dag ziet er in grote lijnen als volgt uit. Er is ruimte voor verwondering en dat wat spontaan wil ontstaan, dus laat je verrassen als het ter plekke net anders loopt.

  • Opening en kennismaking
  • Aankomen op de plek en in je lichaam
  • Oerkracht -bekken
  • Scheppingskracht – baarmoeder
  • Potluck lunch
  • Voedende kracht – hart en borsten
  • Zienerspotentieel en wijsheid van de priesteres – 3e oog en kruin

Na afloop voel je je verstild, verwonderd, open, zacht en stromend. En vooral: thuisgekomen bij jouw vrouwelijke essentie.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor jou als je verlangt naar een diepe duik in jezelf. Als je bereid bent om je open te stellen voor magie en mysterie. En als je je kwetsbaar kunt inbrengen in een groep.
We werken met plantmedicijnen; ervaring daarmee is niet nodig, nieuwsgierigheid naar wat het je kan brengen wel. Lees hier meer over plantmedicijnen.
De dag is geschikt voor vrouwen die ervaring hebben op het gebied van bewustzijnwerk, tantra, dans en/of  lichaamswerk.

Twijfel je of deze dag geschikt is voor jou: neem contact op: 06 – 485 117 96 / infoatbewustopweg .nl. Ik kijk graag met je mee.

Voel je je hier nog niet klaar voor maar verlang je er wel naar om je vrouwelijke vibes verder te ervaren en ontdekken? Je bent welkom bij een van de Your body, Your temple-dagen.

En verder
Kom je tijdens de dag iets tegen wat je graag samen dieper wilt onderzoeken? je bent welkom voor een individuele Coaching, Body&Mind-sessie of Magische Ontmoeting.
Voel je: ‘Ik wil méér!’? Neem een heerlijke duik in het vrouwelijke diepe bij Magie van de sensuele vrouw, Godinnenreis KretaInnerlijke tempel-Woestijnreis of Priesteres in Avalon.