Evenement 09-02-20 : Magische Reis - dagceremonie


Magische Reis - dagceremonie

Houder:
Bewust op Weg
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 9 februari 2020
  Locatie:
Bewust op Weg in Gendt
Tijd:
10.30-19.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 110
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewustopweg .nl

Tijd voor magie

Het is tijd voor magie. Tijd om je innerlijk oog te openen en in je eigen diepte te schouwen. En de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten.

Voel je het kriebelen? Die nieuwsgierigheid naar wat er te ontdekken en te ervaren valt als je de reis naar binnen maakt voorbij je controle en je denkende mind? Het verlangen om je dieper te verbinden met de wijsheid van het plantenrijk, en zo met je eigen wilde en magische natuur? Om een diepgaande ervaring op te doen die je bekrachtigt in dat wat jij hier te doen hebt?

Diepgaande reis

In deze dagworkshop maak je een diepgaande reis door jouw binnenwereld. Met behulp van plantmedicijnen open je je energetische kanaal, zodat oude kennis, diepe inzichten en magische beelden tot je kunnen komen.

We maken gebruik van tabakssap, rapé en Magic Truffels. Ze worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt, kunnen ze een helende en reinigende werking hebben op je systeem; op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld.

Helen & Herinneren

Ieder persoon reageert verschillende op plantmedicijnen, en de gemoedstoestand en de levensfase waarin jij je bevindt hebben een groot effect op de werking van de planten, dus geen reis is hetzelfde. Dat is er ook zo heerlijk verrassend aan.