Evenement 22-10-20 : Darshan met Brahman Menor


Darshan met Brahman Menor

Houder:
Asclepeion en Brahman Menor
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
donderdag, 22 oktober 2020
  Locatie:
Centrum Asclepeion Rozenburg
Tijd:
20:00-2200
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasclepeion .nl

De Darshan is één van de meest diepgaande ervaringen die je kan ondergaan omdat de mind geen controle heeft over dit proces en jijzelf toestemming geeft om in overgave te gaan op het diepste niveau.

Tijdens deze bijeenkomst neemt Menor je mee in zijn constante verbinding met de Bron, de goddelijk samensmelting en het hogere bewustzijn. Door het in de ogen kijken, klank en aanraking nodigt hij je ziel uit samen te smelten in deze bron. In deze samensmelting ben ook jij in staat deze diepe rust en liefde te voelen en te ervaren. Daarna sluit je je ogen, ga je in overgave en je laat je door de assistenten, die tevens vooraf naar deze Bron gebracht zijn, neerleggen zodat je in de Bron energie kan blijven en het zijn werk kan doen.

Daar het thema van deze avond “healing” is zal Menor daar specifiek om vragen en zal “Bron” stukken aanpakken die nu vanuit pure liefde en waarheid opgelost mogen worden. Deze healing vindt plaats op zielsniveau en zal de werkelijk oorzaak van allerlei kwalen aanpakken als het daar tijd voor is. Lichamelijke klachten hebben altijd een diepere emotionele oorsprong die door “Bron” gezien en opgelost kan worden.

Natuurlijk is nooit te voorspellen wat er wel en wat er niet aangepakt gaat worden omdat het de juiste tijd moet zijn voor jouw zielepad. Na deze healing avond zal je langzamerhand kunnen gaan merken dat je kwaal of aandoening gaat veranderen. Soms kan het eerst erger worden maar daarna minder of zelfs verdwijnen. Alles is afhankelijk waar je staat in je leven ten opzichte van je aandoening en wat de gedachte van de ziel erachter was.

Elke Healing die je bijwoont zal je anders beleven en kan er een nieuw stukje aangepakt worden van de aandoening waar je last van hebt, soms heel heftig en soms juist heel subtiel, maar altijd zal de openheid en healing van de “Bron” energie duidelijk voelbaar zijn.

Als je dit nu leest is het mogelijk jouw tijd om een Darshan bij te wonen. We zijn er voor je met onze harten wijd open.

Kosten : 25 euro
Tijd : 20:00 tot 22.00uur
Er zijn maximaal 18 matjes aanwezig maar neemt u zelf aub ook een eigen matje mee ivm een mogelijk tekort.

Er is een minimaal aantal deelnemers van 14.

darshan-22-okt