Evenement 05-10-20 : Yoga InnerSilence 5 oktober ma-avond


Yoga InnerSilence 5 oktober ma-avond

Houder:
Asclepeion en Jantiene
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
maandag, 5 oktober 2020
  Locatie:
Centrum Asclepeion Rozenburg
Tijd:
19:30-21:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 11
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasclepeion .nl

Jantiene geeft vanaf 31 augustus 2020 elke maandagavond yoga les van 19:30-21:00 uur.

Yoga is een eeuwenoude leer, een manier van leven: een weg naar binnen. Yoga is een Sanskriet woord en betekent verbinden. De verbinding tussen hoofd en hart, denken en gevoel, de verbinding tussen jou en het leven, de verbinding die je hebt met jezelf en de verbinding die je hebt met alle anderen om je heen.

Yoga is ook een samenvoeging van het woord Yo, wat vrij vertaald God * betekent en het woord Ga, wat vertaald wordt als gang, geboorte of herkomst.

Yoga is, net als het boeddhisme, geen godsdienst (er wordt immers geen God aanbeden). Het is een levensbeschouwelijke stroming. Yoga stimuleert de beoefenaar er van om alle delen van zichzelf waar te nemen én voor waar aan te nemen. Zonder uitsluiten en zonder dwang. Door het volledig aanvaarden van dat wat is binnen je zelf, zul je tegelijkertijd ook alles wat er buiten jou om bestaat kunnen aanvaarden.

Jantiene heeft verschillende vormen van yoga bestudeerd: Kundalini Yoga, Hatha Yoga en Dru Yoga. Haar yogalessen bestaan uit een mengeling van verschillende soorten die naadloos op elkaar aansluiten. Ze maakt haar lessen intuïtief, vanuit het hart.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gezondheid of ervaring.

Er zijn wekelijks yogalessen in Rozenburg: op de maandagochtend, maandagavond en dinsdagavond in de ‘Klanktempel’ van Centrum Asclepeion, marijkeplein 12 ,  Rozenburg,

Het lesgeld voor de yoga op maandagochtend, maandagavond en dinsdagvond is € 100,- voor een lessenserie van 12 lessen en € 11,- voor een losse les.

Yoga maandagocht