Evenement 25-09-20 : Mahatma Avatar van Synthese Practitioner sept.


Mahatma Avatar van Synthese Practitioner sept.

Houder:
Asclepeion en Diana
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 25 september 2020 - zondag, 27 september 2020
  Locatie:
Centrum Asclepeion Rozenburg
Tijd:
10:00-17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 297
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasclepeion .nl

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner:

een driedaagse training. op 25, 26 en 27 september 2020

TIJDENS DEZE PRACHTIGE DRIEDAAGSE TRAINING MAAK JE KENNIS MET DE MAHATMA ENERGIE.

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt, transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.

Wat kan deze training voor mij betekenen?

Tijdens deze training word jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen; je connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigt en bent en niet slechts een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zult letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een driedaagse training die alleen gegeven wordt door de door O.C Academy opgeleide en gecertificeerde Mahatma Coach & Trainers. Kosten zijn €297,- inclusief het werkboek.

Datum van deze prachtige drie daagse training: 25, 26 en 27 september 2020

 

Diana Wiemers

Het Aanbod van Diana Wiemers: Mahatma Avatar van Synthese Practitioner:een driedaagse training.

25, 26 en 27 september 2020
27, 28 en 29 november 2020