Evenement 20-03-20 : Mahatma Avatar van Synthese Practitioner maart


Mahatma Avatar van Synthese Practitioner maart

Houder:
Asclepeion en Diana Wiemers
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 20 maart 2020 - zondag, 22 maart 2020
  Locatie:
Centrum Asclepeion
Tijd:
10:00-17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 297
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasclepeion .nl

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner:

een driedaagse training. op 20, 21 en 22 maart 2020

TIJDENS DEZE PRACHTIGE DRIEDAAGSE TRAINING MAAK JE KENNIS MET DE MAHATMA ENERGIE.

Wat kan deze training voor mij betekenen?

Tijdens deze training word jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen; je connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigt en bent en niet slechts een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zult letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.
Nadat jij opnieuw de verbinding met je hogere zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige Healingen te kunnen geven. Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke als spirituele groei en het helpt natuurlijk bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

Wat leer en ontvang ik allemaal?

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en herverbonden. Je zult gedurende deze training activaties gaan ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden. Het contact met je hogere zelf wordt hersteld, je lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken, je ontvangt een zeer diepgaande DNA activatie wat een zeer positief effect heeft op je persoonlijke en spirituele groei waardoor je veel sneller kan evolueren. En je ontvangt een persoonlijk practitioner healing team waarmee je leert werken en waarvan je Healingen kan ontvangen voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je in een enorme boost in jouw transformatie proces geven. En nog veel meer.

  • De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een driedaagse training die alleen gegeven wordt door de door O.C Academy opgeleide en gecertificeerde Mahatma Coach & Trainers. Kosten zijn €297,- inclusief het werkboek.

Datum van deze prachtige drie daagse training: 10,11 en 12 januari 2020

Aanmelden

https://asclepeion.nl/agenda/mahatma-avatar-van-synthese-practitioner-ma...