Evenement 05-03-20 : Groepsklankreis maart


Groepsklankreis maart

Houder:
Asclepeion en Richard en Arianne Oostra
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
donderdag, 5 maart 2020
  Locatie:
Centrum Asclepeion
Tijd:
20:00 - 21:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 19
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasclepeion .nl

Groeps Klankreis

Wij zijn Arianne en Richard Oostra en samen zijn wij OXYGEN-HealingbyMusic.
OXYGEN is ontstaan vanuit onze nieuwsgierigheid naar andere culturen, ver afgelegen en vaak moeilijk bereikbare gebieden ‘off the beaten tracks’, inheemse volkeren en klank- & muziekinstrumenten. Deze nieuwsgierigheid heeft decennia lang zwerftochten over alle continenten opgeleverd. Tijdens deze tochten hebben wij kennis gemaakt met en leren spelen op inheemse muziekinstrumenten. Deze tochten zijn onze inspiratiebron en bepalen onze levensfilosofie.

elke 1e donderdag van de maand ( behalve december) geven wij een Helende Klankreis in het Spiritueel Centrum Asclepeion in Rozenburg.

Wij nemen je mee op de klanken en geluiden van onze fluiten, didgeridoos, handpan, tongdrum, klankschalen en meer. Via ‘channeling’ stemmen wij af op de behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Wij zijn één met onze instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om ons heen. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen intuïtief en geïmproviseerd in het moment.

Ervaar de helende kracht van klank en muziek. Klank is geluid. Geluid is trilling. Trilling is energie. De krachtige energie die tijdens de Klankreis stroomt, zorgt voor balans tussen de linker- en rechter hersenhelft, initieert het zelfgenezend vermogen, geeft diepe ontspanning en innerlijke rust en laat energetische / emotionele blokkades los. Het geeft een gevoel van weldaad voor lichaam en geest. Je wordt letterlijk ondergedompeld in trilling en klank. Spanningen en blokkades kunnen gemakkelijker los gelaten worden. Dit is het moment om niets te hoeven doen en er gewoon te zijn. Alles los te laten. Het enige wat je hoeft te doen is een comfortabele plek voor jezelf vinden om de klanken en energie te ontvangen.

De entree bedraagt €. 19,00 p/p, inclusief gebruik van een comfortabel luchtbed en thee of koffie met lekkernij na afloop. Contant te voldoen voor aanvang.

Parkeren is gratis op het naastgelegen parkeerterrein.

Aanmelden kan via https://asclepeion.nl/agenda/groepsklankreis-2019-11-07-2020-03-05/