Evenement 22-10-19 : Lezing/ Experience Leven van Prana


Lezing/ Experience Leven van Prana

Houder:
Asclepeion en Brahman Menor
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
dinsdag, 22 oktober 2019
  Locatie:
Centrum Asclepeion
Tijd:
19:30 -22-30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasclepeion .nl

Mijn naam is Brahman Menor. Ik leef volledig van Prana. Ik geef in mijn lezingen over Leven van Prana en geef je een inkijk in wat het nu echt betekent om niet meer van voedsel afhankelijk te zijn.

Ik vertel je welke verschillende variaties er zijn in het leven van Prana en hoeveel mensen denk je dat er leven er op deze manier op aarde?

Ook kan je tijdens de lezing ervaren dat er tussen de woorden door Bron energie uitreikt naar je die je kan grijpen en het laat je weten dat jij op de juiste plek bent. Je ervaart dan een immense rust en stilte van binnen. Dit is de Darhsan die je bij mij mag ervaren en die je iets mag meegeven tijdens deze mooie en bijzondere ontmoetingen. Zo is deze lezing meer dan een lezing en wordt het een Experience.

Ik ben me bewust dat dit onderwerp veel vragen oproept en er veel verschillende meningen naar voren zullen komen. Maar het is altijd je hoofd die zegt dat het niet mogelijk is, wat als je nu eens met je gevoel heel diep naar binnen gaat. Wat als je Prana (universele levensenergie)kan gebruiken als “voedsel”?
Omdat we hebben geleerd dat we “normaal” voedsel nodig hebben om ons lichaam te voorzien van alle benodigde nutriënten is het concept te kunnen leven van Prana of Breatharian zijn voor velen niet te begrijpen. Maar de realiteit is dat duizenden mensen op de aarde reeds leven van prana (in verschillende variaties) en zeer gezond zijn. In feite gezonder dan degenen die “normaal” eten omdat de hedendaagse voedselvoorziening van zo’n slechte kwaliteit is. We nemen vaak de verkeerde beslissingen; zijn verslaafd aan suiker en fast food en laten we de genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en giftige bestrijdingsmiddelen niet vergeten……

Ik ben altijd een open boek en wil je voorzien van zoveel informatie over het leven van Prana (breatharianism), met inbegrip van hoe mijn reis is begon en wat het met mij gedaan heeft.

Daarnaast leg ik je uit hoe mijn bijzondere levensveranderende retreats werken.

Entree is  € 10,- p.p.

De avond zal plaatsvinden op Dinsdag 22 oktober om 19.30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur en duurt tot 21:30.
Heb je interesse in deze avond? Meld je dan aan via mail: infoatasclepeion .nl

Betaling is aan de deur.

Brahman Menor

Teacher for pranic living & enlightenment.

website: https://brahmanmenor.com/

Contact: +31 (0)612172094