Evenement 13-07-19 : Mantra zingen


Mantra zingen

Houder:
Asclepeion en A world of mantra music
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 13 juli 2019
  Locatie:
Spiritueel Centrum Asclepeion Rozenburg
Tijd:
20:00-22-00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17.50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoataworldofmantramusic .nl.

Mantra Zingen

13 juli van 20:00 - 22:00    €17,50

header mantra

Mantra zingen met A world of Mantra Music

Een nieuwe locatie om samen mantra’s te zingen; het is hun eerste keer in Rozenburg!
Wat zouden ze het leuk vinden om ook hier mensen enthousiast te krijgen voor mantra zingen… ook hier spelen en zingen ze live, met begeleiding van het indiaas harmonium, de ngoni’s, drum en de native flute! Zien we je in Asclepeion?

De muzikanten:

Alinde Een leven zonder mantramuziek kan ik me niet voorstellen. Telkens als ik een nieuwe mantra vind, dan maakt mijn hart een sprongetje. Het zijn bijzonder genoeg altijd mantra’s die precies bij het moment passen. Mantra’s neuriën op de fiets, in de metro, in de tram, luidkeels mantra’s zingen in de auto en als ik ‘s-avonds achter het Indiaas harmonium kruip… Iedere dag zing ik met veel plezier mantra’s. Daarnaast repeteren Linda & ik meerdere malen per week. 

In de zomer van 2016 bezocht ik voor het eerst een mantra-meezing avond en was ik direct verkocht. Een jaar later volgde ik de opleiding Mantrazang & Indiaas Harmonium en inmiddels zijn mantra’s niet meer weg te denken uit mijn leven. Het heeft me zoveel gebracht…Meer dan ik ooit had kunnen bedenken!

Een greep uit mijn favoriete mantra’s van dit moment: Tithai Too Samarath, Pavan Guru, Chattr Chakkr Vartee, Hey Gobind – Hey Gopal, Brahma Nandam, Templo Del Corazon (Sat Gur Prasaad) en Sat Narayan. 

* * *

Linda – “Mantra zingen….sinds een jaar of drie mijn lust en leven. Muziek raakt, muziek ontroert, muziek maakt blij, maar daarnaast zorgt het herhalen van de mantra-nummers voor een bijna meditatieve mindfullness….. De klanken vullen je hele lichaam, je hele mind met plezier, met positieve energie en zorgen voor een dagelijks zonnetje. Niet alleen het voluit zingen van mantra’s is ongelofelijk fijn; de muziekinstrumenten maken een mantra helemaal af. Daarom begeleiden wij de mantra’s met harmonium, de kamale ngoni, de tamboerijn, drum en dergelijke.  De zware tonen van de drum, gecombineerd met de harp-achtige geluiden van de Ngoni maken mantra zingen tot een magisch en betoverend iets.”

Kom ook meezingen en voel de eenheid van het samenzingen. Het is een heel bijzondere ervaring.

Aanmelden graag via tel/app 06-53518321 of
via infoataworldofmantramusic .nl.