Evenement 26-05-19 : Intentie Healing Circle workshop


Intentie Healing Circle workshop

Houder:
Asclepeion
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 26 mei 2019
  Locatie:
Spiritueel Centrum voor genezing Asclepeion
Tijd:
13:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasclepeion .nl

Intentie Healing Circle workshop

26 mei van 13:00 - 15:30

De Intentie Healing Circle workshop is een groepshealingsessie voor minimaal 6 personen en maximaal 8 per groep.
Wees voorbereid om alles waarvan je dacht dat je het wist over de kracht van intentie op zijn kop te zetten.
In deze healing workshop ontdek je hoe je ziektes, pijnen, relatie, werk en financiele problemen allemaal geheeld kunnen worden alleen maar doordat we allemaal in de groep gerichte en liefdevolle intenties naar elkaar sturen.
Niet enkel de persoon aan wie de intenties gericht zijn zal verbetering opmerken.
Ook degene die de intentie sturen krijgen hiervan de healing. In deze  workshop ga je met de intentietechniek werken die al sinds mensenheugenis bekend is en je het geheim laat zien van de gedachtekracht.

Je leert de wetenschap erachter, hoort de verhalen van de wonderbaarlijke genezingen en gaat zelf aan de slag in een groep om een gerichte intentie te sturen. De techniek is in meer dan 30 studies bekeken en het effect is absoluut wonderbaarlijk te noemen.

Meedoen aan deze healing circle geeft je tevens een gevoel van eenheid. Het geeft je het gevoel dat je brein aangesloten wordt op 1 groot netwerk waar je deel van bent maar ook deel aan neemt. Het kan je visioenen geven en inzichten.
Het geeft je een diep gevoel van liefde en eenzijn.

Wat  je leert:

  • Je leert de 13 technieken om je focus op je doelen te identificeren en te verfijnen en zo een intentie-meester te worden.
  • Je zult ontdekken hoe je kunt identificeren wanneer je een gevoel van schaarste, gebrek en competitie ‘uitzendt’ en hoe je dit kunt veranderen.
  • Je leert hoe je je eigen hoogste ambities saboteert en hoe je je eigen negatieve gedachtenstroom kunt herprogrammeren.
  • Je leert met de retro- intentie-techniek hoe je oude overtuigingen die je opgebouwd hebt in je verleden weer om kunt draaien
  • Je ervaart de onmiddellijke transformerende staat van eenheid door de groepsintentie-ervaring, die gewoonlijk pas na jaren van gedisciplineerde beoefening door mensen zoals boeddhistische monniken wordt ervaren.

Er is geen ervaring voor nodig. Als je deze ervaring wilt ondergaan doe dan mee met de Healing Circle Workshop.

 

Betaling geschiedt op locatie en kan contant of via pin.