Evenement 07-10-19 : Mannen Retraite. Tocht in de bergen van Andalusië


Mannen Retraite. Tocht in de bergen van Andalusië

Houder:
I Am Reizen
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 7 oktober 2019 - vrijdag, 11 oktober 2019
  Locatie:
Sierra Tejeda, Andalusië
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 895,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatiam-reizen .nl

Mannen Retraite: Be the Change Andalusische bergtocht naar jouw Authenticiteit

''De authentieke mannelijke energie houdt space, heeft focus, geeft vorm aan alles wat in de mens naar boven komt aan ideeën, dromen en idealen. Hij houdt een oogje in het zeil opdat alles in de mens vrij kan stromen, niet om deze stroom te onderdrukken.'' AdJan

Je voelt dat het tijd is voor verandering. Het leven dat je leidt, klopt en stroomt niet meer. Het ontbreekt aan passie, enthousiasme en vreugde. Ook het beeld van hoe jij je als man verhoudt tot de maatschappij resoneert niet meer. Je lijkt de boot van jouw echte leven te missen omdat jij niet volledig trouw bent aan jezelf. Wie is die echte man in jou? Wie ben jij als alle bestaande conditioneringen t.a.v. het man zijn komen te vervallen? Als jij verandert, verandert de wereld met jou mee. Verbind je weer met jouw authentieke kracht en jouw authentieke zelf tijdens een vijfdaagse voettocht in de Sierra Tejeda (Andalusië). Omdat het jouw missie is om als man en mens authentiek te zijn!

 

De Tocht

Je bevindt je in het gezelschap van een kleine groep gelijkgestemde mannen (maximaal vier). Er is geen programma. Alles is open. De natuur en de wandeling vormen het kader van de reis. Je loopt over de ruige paden van de Sierra Tejeda. Je ademt de zuivere berglucht in. Magische kloven, krachtige rotsen, leegte, stromende beken, watervallen, prachtige vergezichten en de gastvrijheid van de witte bergdorpjes vormen jouw decor. Soms lopen we in stilte. Soms blijven we een tijdje op dezelfde plek. Om te eten, te delen, je te verbinden met de energie van de plek, naar de geluiden van de natuur te luisteren, te genieten, te zijn en de eenheid te ervaren buiten jou en in jou. Je bent trouw aan je impulsen. Je spreekt je uit. Je laat komen en gaan. Je laat je leiden door de tekens die je door de natuur en het leven worden aangereikt. Je geeft je over aan wat het leven voor jou in petto heeft. In vertrouwen weet je dat wat gebeuren moet, gebeurt.

Voor meer info: https://iam-reizen.nl/mannen-retraite