Evenement 05-09-19 : Belevingsreis Noorwegen Sisters Connected


Belevingsreis Noorwegen Sisters Connected

Houder:
I Am Reizen
  Provincie:
Buitenland
Datum:
donderdag, 5 september 2019 - dinsdag, 10 september 2019
  Locatie:
Noorwegen
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 895,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatiam-reizen .nl

Belevingsreis Noorwegen (women only)

I Am Reizen organiseert een reis naar de Noorse fjorden op het eiland Hitra. Een eiland waar je de oerkracht van moeder aarde voelt; ongerepte natuur met veel water, vele rotsen en waar je tijdens wandelingen heerlijk uitgedaagd wordt. Op Hitra zul je diverse ontmoetingen krijgen met wilde dieren, zoals reeën, edelherten en zeearenden. En niet te vergeten; je ervaart rust en stilte in deze pure, weidse omgeving. Vol bewondering ontdek je samen met je sisters de ruigheid van deze plek. Een reis naar Noorwegen is een ontdekkingsreis naar een prachtig, puur land én naar wie jij in wezen bent.

We gaan samen verschillende activiteiten ondernemen, zoals een tocht over zee naar de zalmkwekerij; een bijzondere beleving. Uit eten in een knus typisch Noors haventje. Ria zal naast een natuurbelevingstocht, de ‘Ulvøystien’ hike begeleiden zodat je je nog meer kunt verbinden met de Noorse natuur en je eigen natuur.

Als extra optie kun je kiezen om een dagje onder begeleiding mee te gaan met een ‘ridetur’ (hele dag) op een IJslandse pony naar een idyllisch strandje. Aansluitend is er een zeearendenexcursie.

Om nog meer één te worden met jezelf bieden we naast bovenstaande wandelingen en activiteiten ook yoga, meditatie en rituelen aan.

Voor meer info: https://iam-reizen.nl/vrouwen-retraite/sisters-connected-noorwegen