Evenement 27-02-19 : Zijnsoriëntatie. Cursus Gezonde Zelfliefde. Leer liefde toelaten. Leer liefde zijn.


Zijnsoriëntatie. Cursus Gezonde Zelfliefde. Leer liefde toelaten. Leer liefde zijn.

Houder:
Jeroen de Bruin, Leraar Zijnsoriëntatie
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
woensdag, 27 februari 2019
  Locatie:
Amsterdam Oud West
Tijd:
13:30 - 16:30 uur, inloop vanaf 13:00 uur
  Google Maps:

Bijdrage:
€ 380,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

jeroenatjdbcoaching .nl

Een cursus (van acht dagdelen van drie uur) voor mensen die 'Gezonde Zelfliefde' in de praktijk willen leren brengen en (nader) kennis willen maken met Zijnsoriëntatie. Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis van het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een gezonde manier. Gezonde Zelfliefde is niet vanzelfsprekend aanwezig, vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt herhalen we overlevingspatronen die ons opgetrokken houden en die weinig ruimte laten voor goede zelfzorg en liefde. We zijn onze innerlijke rust, evenwicht en gevoel van verbinding vaak kwijt. 

 
In de cursus leer je je aandacht om te draaien van ‘daar en dan’ naar ‘hier en nu’. Je leert switchen van de 'doe-modus' naar de 'Zijns-modus'. Door wat langer te blijven bij hoe het nu is en wie je nu bent, kom je weer in contact met het meest nabije en intieme Zijn. Je leert jezelf in een liefdevol licht te plaatsen. Je leert je rechtstreeks te richten op de rijkdom en compleetheid van wie je om te beginnen al bent, op je altijd al aanwezige vrije aard. Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn.  
 

Werkvormen zijn: meditatie, energiewerk, visualisatie en bewustzijns-oefeningen. Je leert oa liefde toelaten, je leert je liefdevolle Zijnsaard kennen en je leert rusten in je basis.