Evenement 11-09-19 : Mystiek en Magie van de Andes


Mystiek en Magie van de Andes

Houder:
De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 11 september 2019
  Locatie:
Geldrop
Tijd:
20.00 - 22.00 uur; de deur gaat open om 19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdesprong-geldrop .nl

Tijdens een boeiende presentatie word je meegenomen naar de oude inheemse tradities uit het hart van het Andes hooggebergte. Daar is, in een lange onafgebroken afstammingslijn van mensen die de ‘behoeders van de wijsheid’ zijn, een praktische mystieke levenswijze bewaard gebleven.
 
In deze onrustige en roerige tijden, waarbij veranderingen zo snel gaan dat het meer dan ooit noodzakelijk is om het anker in jezelf te vinden, biedt deze kennis bruikbare inzichten die je als mens kan helpen je leven de juiste richting op te sturen.
De voordracht geeft antwoorden op vragen hoe je als Westerling deze oude sjamanistische wijsheid kunt benaderen, waar de mensheid nu staat in de grote kosmische geschiedenis van de aarde, hoe vrijheid te ervaren in onze strak georganiseerde veeleisende maatschappij, hoe mystiek en magie zich tot elkaar verhouden in deze traditie en nog meer….
 
 
Deze bijeenkomst is voor eenieder die interesse heeft in een visie die gebaseerd is op een met de natuur geïntegreerde levenswijze, waarbij de wijsheid van het hart aanwezig is in elk aspect van het dagelijks leven.
 
Deze inspiratiebijeenkomst wordt verzorgd door Inge Verheijden.