Evenement 05-09-19 : Zullen we samen onszelf zijn


Zullen we samen onszelf zijn

Houder:
De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 5 september 2019
  Locatie:
Geldrop
Tijd:
19.00 -22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdesprong-geldrop .nl

Cursusleider: Mark Brouwers
 
Heb je het idee dat je partner jou niet begrijpt? Mis je iets in je relatie en kun je niet ontdekken wat dat is? Zou je graag minder gedoe en meer plezier willen hebben met je partner? Dan is 'Zullen we samen onszelf zijn' voor jou wellicht interessant en waardevol.
 
Ook al ben je al lang met je partner samen, begrijpen en begrepen worden is niet altijd evident. Je spreekt wel dezelfde taal en toch begrijp je elkaar niet altijd. Hoe laat jij blijken dat je van hem/haar houdt? En wat wil je graag dat hij/zij doet wat jouw hart sneller laat kloppen? Een attent cadeau, lieve woordjes in je oor, een knuffel of massage, samen naar een concert of een ontbijt of bed...?
 
Ervaren relatietherapeut Gary Chapman heeft ontdekt dat een lege liefdestank heel vaak de oorzaak van problemen in de relatiesfeer is. Als je benzine tankt in een auto die op diesel loopt, zal de motor defect raken. Zo werkt dit ook bij mensen. Om jouw relatie te voeden en onderhouden, is het nodig om te weten welke brandstof er in jouw tank hoort én welke in de tank van jouw partner hoort natuurlijk!
 
Tijdens deze workshop: Krijg je meer inzicht in wat voor jou belangrijk is in je relatie en hoe je hieraan invulling kunt geven, krijg je duidelijkheid over wat liefdestalen zijn en hoe je die kunt herkennen en ontdek je wat je eigen liefdestaal is en hoe je die van je partner kunt spreken.
 
Met als resultaat: Meer inzicht in wat voor jou én je partner belangrijk is in je relatie en hoe je dit kunt realiseren, duidelijkheid over mogelijkheden om meer wederzijds begrip en verbinding tussen jou en je partner te creëren en ervaar je hoe je zelf actief kunt bijdragen aan meer harmonie en verbinding in je relatie.