Evenement 20-03-19 : Kracht van symbolen


Kracht van symbolen

Houder:
De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 20 maart 2019
  Locatie:
Geldrop
Tijd:
20.00 – 22.00 uur; deur gaat open om 19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 14
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdesprong-geldrop .nl

Door: Ed van der Vight
 
“Een neanderthaler die bezig was bessen te plukken, werd door een wild dier in een hoek gedreven. Hij werd gered doordat er plotseling een tak afbrak, waardoor het beest vluchtte. Hij nam een stukje van die tak mee als talisman. Zo begon de geschiedenis van de symbolen.”
 
Ieder mens heeft zo altijd stukjes van zijn eigen ervaringen bewaard die hem herinneren aan zijn kracht. Als je in een moeilijke fase in je leven komt is die kracht vaak bedekt onder een sluier van verdriet, gemis of pijn.
 
In deze workshop kun je door middel van uitleg, visualisatie en teken oefeningen je eigen kracht achter die sluier terugvinden en ervaren en hoe je deze kracht (opnieuw) kunt inzetten.
 
De bijeenkomst wordt verzorgd door Ed van der Vight. Ed begeleidt vanuit zijn achtergrond als rouwcoach mensen in het omgaan met verlies. Naast individuele begeleiding verzorgt hij lezingen, workshops en trainingen over verliesverwerking en is hij als docent verliesverwerking verbonden aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen.
 
​Kijk voor meer informatie op www.derouwcoach.nl