Evenement 20-02-19 : Met zakelijk zelfvertrouwen naar meer zichtbaarheid


Met zakelijk zelfvertrouwen naar meer zichtbaarheid

Houder:
De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 20 februari 2019
  Locatie:
Geldrop
Tijd:
20.00 - 22.00 uur; de deur gaat open om 19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdesprong-geldrop .nl

Door: Jikkie Has
 
Wil jij graag meer durf? Vind je lastig om (meer) zichtbaar te worden op je werk? Werk je voor je gevoel hard, maar wordt je onvoldoende gehoord en gezien? Voel jij je nog vaak een grijze muis? Je bent zeker niet de enige! Leer aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde informatie en met humor hoe je in 5 stappen meer Zakelijk Zelfvertrouwen krijgt, waardoor je met meer gemak meer zichtbaar gaat worden.
 
Enkele reacties van eerdere deelnemers:
 
 Wat een begeesterd mens en een enthousiast en praktisch toepasbaar verhaal. Echt top ! 
“Jikkie hoort op het podium. Ze is er als een vis in het water. Haar frisse aanpak en ‘doe het!’ aanpak straalt er van af en samen met humor en eigenheid zal Jikkie de zaal motiveren en uitdagen om meer uit het leven te halen”. Lisa Portengen - sprekerscoach en regisseur. 
“De laatste workshop bij Jikkie, wauw.. wat een geweldige presentatie. Echt top! Super uitleg, leuke tools meegekregen en wat een leuke, spontane vrouw is dat! Enorm veel van opgestoken”! 
“De workshop van Jikkie was top wat een inspirerend mens is dat!”
  
Over Jikkie Has en Maak werk van je Merk
Begonnen als managementtrainee bij één van de grootste werkgevers van Nederland kwam Jikkie Has er na een paar jaar achter dat ze andermans droom leefde. Wat wilde zij écht, later als ze 85 is? Ze ging haar droom achterna en startte ondanks haar 14(!) belemmerende overtuigingen haar eigen bedrijf ‘Maak werk van je Merk’. Binnen 1 jaar was zij financieel zelfstandig. Ze is praktisch, no-nonsens en helpt klanten op een praktische manier naar meer Zakelijk Zelfvertrouwen.
 
voor meer informatie zie: www.maakwerkvanjemerk.nl/