Evenement 10-11-19 : Harmonious Communication Workshop Yogastudio Shuniaa


Harmonious Communication Workshop Yogastudio Shuniaa

Houder:
Hardev Kaur
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 10 november 2019
  Locatie:
Yogastudio Harri Nam Eindhoven
Tijd:
09.00 - 13.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10,- vaste kosten + vrije donatie
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

yogastudioshuniaaatgmail .com

Yogastudio Shuniaa organiseert op zondagochtend 10 november een bijzondere interactieve workshop, met als onderwerp:

HARMONIUOS COMMUNICATION

locatie               Yogastudio Harri Nam /  Christinastraat 2a in Eindhoven

De meeste mensen houden ervan om hun ervaringen met anderen te delen, het is een levensbehoefte. We praten met elkaar, maar dat is geen bewuste communicatie.

Waarom is het zo moeilijk om integer, met mededogen, liefdevol en eerlijk met elkaar te communiceren. De betekenis van het woord communiceren is: uitwisselen, verbinden en delen. 

Vaak hebben we verborgen agenda's en durven we niet ons ware gezicht te laten zien, we dragen als het ware een onzichtbaar masker. We zijn bang om te communiceren over onderwerpen die ons echt bezighouden, om ons kwetsbaar op te stellen. 

Ik heb zelf heel lang geworsteld met communicatie en mensen gekwetst zonder dat het mijn bedoeling was. Ik kom uit een groot gezin en was het 7e kind van de 10. In het gezin waar ik ben opgegroeid was het niet de gewoonte om over je gevoelens te communiceren. We spraken uiteraard wel met elkaar, als het over gevoelens ging was het vaak heel emotioneel, of rationeel.

Gelukkig zijn de tijden verandert en zijn er eenvoudige tools ontwikkeld om toe te passen als je wilt leren om bewust te communiceren in harmonie. Ben je geinspireerd door het thema, of nieuwsgierig dan ben je van harte welkom.

De workshop is voor iedereen, je hoeft geen ervaring met yoga of meditatie te hebben.