Evenement 29-09-19 : Tao Chang Oefensessie


Tao Chang Oefensessie

Houder:
Master Sha Tao Center Nederland
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 29 september 2019
  Locatie:
Master Sha Tao Center Amersfoort
Tijd:
11.30 - 12.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35,00 (of strippenkaart)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info .NLatdrsha .com

 

Een actieve groepssessie van 1 à 1,5 uur in de Tao Chang, een Liefdesveld gevormd door maar liefst 40 Tao Kalligrafieën!

Regelmatige beoefening van “Meditatie in Beweging” in een Tao Chang is een zeldzame en buitengewone mogelijkheid om jezelf op het diepste niveau te voeden en alle aspecten van het leven positief te beïnvloeden.

“Liefde lost alle blokkades op” is een veel gehoorde uitspraak van Master Sha. De Tao Chang is een krachtig veld van Liefde dat de potentie heeft om negatieve informatie (blokkades) die we in ons dragen, om te zetten in positieve informatie zodat gezondheid en geluk in elk aspect van het leven kunnen worden bevorderd.

Wil jij met je gezondheid aan de slag? Wil je meer balans, energie, vitaliteit? Kom naar de Tao Chang sessie in Amersfoort (één van de acht Tao Changs in de wereld!) en ervaar de kracht, de betekenis en de mogelijkheden van de Tao Chang.

Registratie

Je kunt je HIER registreren voor deze wekelijkse sessie.
Deelname is ook mogelijk met strippenkaart.

Waar: Master Sha Tao Center Nederland, Nijverheidsweg-Noord 123-127, 3812 PL Amersfoort

Wanneer: Iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 - 15.00 uur, iedere donderdag van 20.00 - 21.00 uur en iedere zondag van 11.30 - 12.30 uur . Raadpleeg de website voor eventuele wijzigingen.

Deelname: € 35,00 of met strippenkaart/ voordeel.

Meer informatie: http://www.MasterShaTaoCenter.nl