Evenement 09-10-19 : Tao Retreat voor Healing, Verjonging en Lang Leven


Tao Retreat voor Healing, Verjonging en Lang Leven

Houder:
Master Sha Tao Center
  Provincie:
Utrecht
Datum:
woensdag, 9 oktober 2019 - zondag, 13 oktober 2019
  Locatie:
Master Sha Tao Center Amersfoort
Tijd:
10.00 - 18.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150,00/ 220,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info .NLatdrsha .com

Tao Retreat voor Healing, Verjonging en Lang Leven

David Lusch, Tao Master Teacher aan de Tao Academy, onderwijst voor het eerst in Nederland de Tao 3! Ervaar Tao wijsheid, oefeningen en blessings voor persoonlijke groei en transformatie in je leven.

Tao is de Bron. Tao is de weg van al het leven. Tao is de universele principes en wetten die van toepassing zijn op al het leven. Tao is de universele eenheid. Iedereen en alles komt van Tao. Leven in overeenstemming met Tao is het ontdekken en ontwikkelen van je ware aard en hoogste potentieel. Het is blokkades in je leven loslaten, jezelf helen, jezelf transformeren en je spirituele reis voortzetten door onvoorwaardelijke service te geven.

Een van de belangrijkste sleutels is het transformeren van je negatieve veld, negatieve frequentie en negatieve vibratie, naar een positief veld, positieve frequentie en positieve vibratie, in je gezondheid, relaties, financiën, business, intelligentie, spirituele reis en elk aspect van het leven. Dit is wat gezondheid, geluk en succes voortbrengt in elk aspect van het leven. Het uiteindelijke doel van het leven en spirituele reis is om terug te keren naar en een te worden met Tao, de Bron van al het leven.

In dit Tao Retreat leer en ervaar je:

  • De belangrijkste wijsheid en principes van Tao en hoe deze toe te passen op je spirituele reis
  • Kennis en begrip van wat grote spirituele wezens hebben meegemaakt op hun spirituele reis.
  • De betekenis en kracht van Tao Kalligrafie en Tao Chang (Tao Veld) en hoe het je Tao healing, verjonging, een lang leven en dichter bij het één-worden met Tao kan brengen.
  • Ontvang krachtige Tao blessings voor je leven en zielenreis
  • En nog veel meer…

En voor het eerst ontvang je onderricht uit Master Sha’s nieuwe en krachtige boek: Tao Classic of Longevity and Immortality.

Dit Tao Retreat kwalificeert zich als een Tao I-IV Retreat. Het is bedoeld voor gevorderde spirituele beoefenaars en Tao Hands Practitioners. Als je nieuw bent in het Master Sha Tao Centrum raden we je aan om deel te nemen aan de gratis zaterdagavond, de Tao Chang Sessies en de Soul Mind Body Health and Wellness workshop.

 

Stap in de Tao…. doe mee aan dit speciale evenement om oude en nieuwe Tao wijsheid en praktische technieken te leren om elk aspect van het leven te transformeren!

Registratie:

Meld je aan via onze website: http://soulfulnessnederland.nl/event/tao-retreat-voor-healing-verjonging-en-lang-leven/. Early Bird tot en met 11 september (150 euro), daarna 220 euro.

 

Waar: Master Sha Tao Center, Nijverheidsweg-Noord 123-127, 3812 PL Amersfoort

Wanneer: 9 t/m 13 oktober 2019, 10.00 - 18.00 uur.

Deelname: € 150,00 (vroegboekprijs t/m 11 september), daarna 220,00,

Voor meer informatie: http://MasterShaTaoCenter.nl, 085 - 0645 812 of info .NLatdrSha .com