Evenement 18-09-19 : Love Peace Harmony Groep


Love Peace Harmony Groep

Houder:
Master Sha Tao Center
  Provincie:
Utrecht
Datum:
woensdag, 18 september 2019
  Locatie:
Master Sha Tao Center Amersfoort
Tijd:
10.00 - 11.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info .NLatdrsha .com

Theorie is waardevol, maar de praktijk maakt het verschil!

Een Love Peace Harmony Groep is erop gericht om een positieve bijdrage te leveren aan jouw gezondheid, levensthema’s, persoonlijke ontwikkeling en omgeving. Dit gebeurt door te werken met de kracht van de ziel, de geest, het hart en het lichaam via praktische oefeningen, geleide meditaties en het samen chanten van krachtige mantra’s. Je krijgt hierbij de kans om het onderricht van Master Zhi Gang Sha verder te verkennen en eigen te maken.
Natuurlijk wordt ook het lied Love Peace Harmony gezongen.

De groep wordt geleid door iemand die gecertificeerd is als Tao Hands Practitioner of hoger. Deze persoon is gekwalificeerd om Tao blessings te geven, wat jouw gezondheid en welzijn krachtig kan ondersteunen.

Voor wie?
De Love Peace Harmony groep in het Master Sha Tao Center is vooral een praktisch oefenmoment, waarin je kunt werken aan bijvoorbeeld je gezondheid, je basisenergie of je (zelf)liefde. In deze groepsbijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen, vragen stellen en een stukje persoonlijke coaching ontvangen. De Love Peace Harmony groep is voor iedereen die in de veiligheid van een warme groep wil bijdragen aan meer gezondheid, geluk en succes, ofwel liefde, vrede en harmonie, voor jezelf en anderen.

Je bent van harte welkom!
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Waar: Master Sha Tao Center, Nijverheidsweg-Noord 123-127, 3812 PL Amersfoort

Wanneer: iedere woensdagochtend van 10.00 – 11.30 uur. Raadpleeg de website voor actuele informatie en eventuele veranderingen

Deelname: gratis

Voor meer informatie: http://MasterShaTaoCenter.nl, 085 - 0645 812 of info .NLatdrSha .com