Evenement 21-06-19 : Science of Mindfulness and Heartfulness met Dr. Rulin Xiu


Science of Mindfulness and Heartfulness met Dr. Rulin Xiu

Houder:
Master Sha Tao Center Nederland
  Provincie:
Utrecht
Datum:
vrijdag, 21 juni 2019 - zondag, 23 juni 2019
  Locatie:
Master Sha Tao Center Amersfoort
Tijd:
10.00 - 19.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 100,00/ 150,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info .NLatdrsha .com

 

De wetenschap van Mindfulness en Heartfulness met Dr. Rulin Xiu

Hoe manifesteer je de kracht van je mind, je hart en je ziel en creëer je het leven dat jij wilt?

Steeds meer mensen horen van mindfulness. Recente ontdekkingen in de wetenschap brachten dieper inzicht in wat mindfulness is en wat het brengen kan. Het wordt steeds duidelijker dat mindfulness de sleutel is voor het vergroten van energie, het ontvangen van informatie en leidt tot meer succes in ieder aspect van ons leven.

Heartfulness gaat over het verder openen van het hart, ontvankelijk worden voor hogere frequenties van onvoorwaardelijke liefde, vergeving en meer. Zodat (onbewuste) blokkades, negatieve patronen en pijn in hart en ziel kunnen oplossen en er ruimte komt voor verdere groei, verdieping en verlichting.

Het baanbrekende werk van de kwantumfysicus Dr. Rulin Xiu in de ‘Grand Unification Theory’ brengt wetenschap en spiritualiteit op een unieke wijze samen. In deze driedaagse workshop deelt Dr. Rulin Xiu diepgaande inzichten die jouw leven diepgaand kunnen transformeren. Onder andere zal aan bod komen:

  • wat mindfulness en heartfulness is en hoe deze samenhangt met Soul Power;
  • waarom mindfulness en heartfulness cruciaal zijn voor het snel en moeiteloos creëren van het leven dat je wenst;
  • hoe je de kracht van mindfulness en heartfulness kunt inzetten voor healing, transformatie en succes in gezondheid, relaties, financiën, carrière en spirituele groei;
  • welke krachtige technieken er zijn om je te helpen innerlijke blokkades los te laten zodat jij het leven kan manifesteren dat jij wenst.

In deze tijd van diepgaande transformatie staat de mensheid voor vele uitdagingen, zoals fysieke (chronische) aandoeningen, burn-out, depressies, stressgerelateerde klachten, natuurrampen en sociale conflicten. Door het integreren van mindfulness en heartfulness in ons leven en diepgaande wijsheid en praktische technieken kunnen we ons leven met veel meer vreugde en voldoening leven en dit ook creëren voor onze dierbaren, nakomelingen, de hele mensheid en alle zielen.

Waar: Master Sha Tao Center Nederland, Nijverheidsweg-Noord 123-127, 3812 PL Amersfoort

Wanneer: 21 t/m 23 juni van 10.00 - 19.00 uur

Deelname: Deelname is € 150,-, de vroegboekprijs van € 100,- is geldig tot en met 11 juni. Deelname is mogelijk live of via webcast. Registreren is mogelijk via de website.

Meer informatie en aanmelden: http://www.MasterShaTaoCenter.nl of http://soulfulnessnederland.nl/event/science-of-mindfulness-met-rulin-xiu/.

 

Gratis Introductieavond Science of Mindfulness and Heartfulness

Voorafgaand aan dit retreat is er een gratis introductieavond. Meer informatie hierover volgt.

Gratis Introductiewebinar

Gratis Introductie-webinar voor de workshop ‘Mindfulness & Heartfulness’, vanuit de Tao Science belicht en beoefend, met Rulin Xiu. Maandag 10 juni van 20.00 - 20.30 uur, gratis.

Meld je aan via: https://register.gotowebinar.com/register/2442930518170728204.