Evenement 26-05-19 : Tao Chang Special Guan Yin (live/webcast)


Tao Chang Special Guan Yin (live/webcast)

Houder:
Master Sha Tao Center
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 26 mei 2019
  Locatie:
Master Sha Tao Center Amersfoort
Tijd:
10.00 - 11.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 65,00 (inclusief Tao Lichtoverdracht)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info .NLatdrsha .com

Tao Chang Special Guan Yin

Een bijzondere groepssessie van 1,5 uur in de Tao Chang, een Tao veld gevormd door maar liefst 40 Tao Kalligrafieën! Inclusief een Tao Lichtoverdracht voor Compassie en een boodschap van Guan Yin, de boeddha van Compassie.

Deze Tao Chang Special is een Tao Chang Meditatiesessie zoals gebruikelijk. Zoals altijd ontvang je licht en kracht, wat gezondheid en welzijn kan bevorderen, door de sessie én via de Tao Chang Lichtoverdracht die bij de registratie is inbegrepen.
Bij deelname aan deze Guan Yin Special ontvang je een Tao Chang Lichtoverdracht voor Compassie. Deze permanente overdrachten zijn enorm waardevol voor gezondheid, levensvreugde en geluk. De Compassie overdracht kan jouw compassie, energie, uithoudingsvermogen en wilskracht enorm doen toenemen. Daarbij ontvang je een boodschap van Guan Yin, de boeddha van Compassie.

Iedereen is welkom om aan deze sessie deel te nemen.

Registreren voor deze Tao Chang Meditatie sessie kan hier: http://soulfulnessnederland.nl/event/tao-chang-healing-sessie-4-2019-03-03-2019-05-26/.

Aansluitend is er een vervolgprogramma gewijd aan Guan Yin (van 12.00 - 21.00 uur). Deelname aan dit programma is € 20,-. Voor meer informatie en aanmelden, volg deze link: http://soulfulnessnederland.nl/event/guan-yin-dag/

 

Wie is Guan Yin?

Guan Yin is een afkorting voor Guan Shi Yin, wat betekent “degene die de geluiden of kreten van de wereld hoort.” Als Guan Shi Yin Pusa staat ze bekend als de Bodhisattva van Compassie. Compassie is het oprechte besef van het lijden van anderen met een oprecht verlangen om het te verlichten.

Hoewel Guan Yin zichzelf een bodhisattva noemt – iemand die de verlichting nog niet helemaal heeft bereikt – is ze echt een Boeddha van zeer hoog niveau. In 2003 werd Guan Yin verder verlicht en haar naam werd veranderd in Ling Hui Sheng Shi. “Ling” betekent ziel. “Hui” betekent intelligentie. “Sheng” betekent heilige. “Shi” betekent dienaar.

Historisch gezien bestond de Lineage van Guan Yin uit bodhisattva’s die zich gecommitteerd hebben om het lijden te helpen beëindigen door het beoefenen van compassie. Compassie is een krachtige eigenschap die ons bewust maakt van het doel van het leven, om grote daden te volbrengen. Master Sha leert ons dat de Tao-kwaliteit van Grootste Compassie wilskracht versterkt en energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit verhoogt. Met echte compassie, zoals Guan Yin uitdraagt, kunnen we de mensheid onvoorwaardelijk dienen. Onvoorwaardelijk dienen is het verzamelen van deugd en het vergroten van onze ziel die in verbinding staat met alles en iedereen inclusief de sterren, planeten, het universum en de hemel.

 

Waar: Master Sha Tao Center, Nijverheidsweg-Noord 123-127, 3812 PL Amersfoort
Wanneer: Zondag 26 mei 2019 van 10.00 – 11.30 uur
Deelname:  65 euro inclusief Tao Lichtoverdracht en boodschap van Guan Yin
Voor meer informatie: http://MasterShaTaoCenter.nl, 085 - 0645 812 of info .NLatdrsha .com.