Evenement 31-07-19 : PRIVATE ENERGETIC HOSPITAL - Welcome to Your Future


PRIVATE ENERGETIC HOSPITAL - Welcome to Your Future

Houder:
Yasemin Bagdadi
  Provincie:
Media
Datum:
woensdag, 31 juli 2019
  Locatie:
Online
Tijd:
Geopend tussen 10.00 en 21.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1,50 per minuut
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ybagdadiatgmail .com

Verander de manier waarop je lichaam vernieuwt. (zie reviews onderaan)

In het energetische ziekenhuis wordt vanuit je wezen een intuitieve reis gestart. Een ontdekkingstocht waarin je jezelf diepgaander gaat ontmoeten.

Dit is een spirituele reis waarin het aardse, het fysieke, een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Wanneer je je essentie bevrijdt van remmingen, werkt je lichaam (weer) met je mee en kan jouw lichaam vernieuwen. Jouw lijf volgt jouw wezen.

In jouw onderbewustzijn veranderen we de toekomst waarin jij wél gezond, vitaal, jong en trots etc. bent. Zodat verandering in het hier en nu daadwerkelijk mogelijk wordt voor jou.

De impact van de behandeling begint onmiddellijk:

 

Ik Verlang. Ik Kies. Ik Creëer.

Je wezen wordt een juiste richting opgestuurd. De herkenning van het Self. Het gevoel van helder en wakker worden. Door gebruik te maken van het energetische hospitaal kies je voor een levensgerichte aanpak in plaats van enkel ziekte/heling gericht. Je ontvangt informatie over je Ware Wil, waar het jou diep van binnen écht om te doen is.

Mijn lichaam is Sterk en Passievol, het volgt mijn Wil.

Tijdens de behandeling wordt het Bronbewustzijn in jouw lichaamscellen geactiveerd, waardoor ook het bewustzijn en de aansturing van jouw lichaam op een hoger niveau wordt gebracht. De maníer waarop jouw lichaam vernieuwt zal wezenlijk veranderen.

Wat ik Voel is een Keuze.

Je lichaamscellen komen in 1 lijn met je true self. Dit geeft een enorme boost. Heel veel emoties worden vrijgemaakt en zijn simpelweg in no time weg. We hoeven niet meer sterk emotioneel geladen te zijn, we kunnen steeds meer kiezen hoe we ons voelen en doen wat we kiezen. Jouw mentale brein wordt lichter. Je komt los van sociale verwachtingen.

Ik Leer Intuitief in High Speed.

Met deze behandelingen kom je (steeds meer) los van tal van belemmerende ideeën zoals over materie, lichaam, ziektes, ouder worden, schoonheid en genezing. Zonder dat je daar bewust van hoeft te worden via zelfonderzoek/analyse. Je vibreert en leert op de hoogste frequenties mogelijk voor jou.

 

Dit zijn geen lange processen meer. Alles gaat snel. Ik ben sinds 6 jaar dagelijks bezig mijn eigen frequentie en healingskrachten continu te verhogen, zodat de impact voor jou erg snel gaat en direct zijn werk kan doen. De behandelingsduur (20-40 minuten) wordt tevens gebruikt om jou, via ons gesprek, heel veel informatie te verschaffen.

 

Reviews

"Ik heb al veel verschillende healing en coaching sessies ervaren, maar nog nooit zoals met jou. Ik heb nu voor het eerst ervaren hoe snel shifts kunnen ontstaan. Shifts op het collectieve niveau, persoonlijk, genetisch, in de familiestructuren, energetisch en fysiek in dit lichaam. Yasemin sprak het uit, was er getuige van en ik voelde al mijn cellen reageren, uitlijnen en het stroomde onmiddellijk weer. Dank je wel Yasemin!!" - Martina

"Yasemin is een zeer toegwijde healer met snelle en merkbare resultaten. Sommige dingen voelde ik meteen veranderen, andere dingen gebeurden in mijn leven na 3 dagen. Ik voel dat ze werkt vanuit een niveau van diepe levens- en healings ervaring. Ze maakt dat ik me veilig voel, geaccepteerd en uniek als mens. Echt een aanrader!" - Carine

"Ik wil je bedanken voor je hulp en het vertrouwen dat je in zo'n korte tijd hebt weten op te bouwen. Je bent erg betrokken en daadkrachtig, en de snelheid zorgde ervoor dat er werkelijk wat met me gebeurde. Niet alleen rust in mijn hoofd, het oorsuizen is genezen, maar ook in de rest van mijn lichaam en wezen. Erg Speciaal!" - Mariek

"Jarenlang heb ik verschillende healings van anderen geprobeerd om los te komen van angsten en trauma's, maar pas met de behandelingen van Yasemin kon ik mezelf bevrijden van een levenslange last. Ik kon me helemaal aan haar overgeven en dat overkomt mij niet snel. De totale beleving, via online bellen, vond ik verrassend genoeg een erg prettige ervaring! - Rita

 

Praktische informatie

Tijd: minimum 20 minuten, maximum 40 minuten (je kiest zelf hoe lang)

Hoe: online bellen met Whatsapp

Prijs: 1,50 per minuur

Betaling: direct na behandeling

Openingstijden: Je kunt terecht bij Private Energetic Hospital tussen 10.00 en 21.00 uur

Eerste keer: meld je aan via mijn emailadres (zie bovenaan), geef je volledige naam, mobiele nummer, gewenste datum van behandeling, en grove tijdsvoorkeur. (Je ontvangt 1x een vragenlijst)

Meld je aan en ervaar het zelf!