Evenement 21-02-20 : ISIS CIRKEL Dit zijn 4 ochtenden voor vrouwen die al veel diep zielenwerk hebben verricht en nu verlangen ...


ISIS CIRKEL Dit zijn 4 ochtenden voor vrouwen die al veel diep zielenwerk hebben verricht en nu verlangen naar huis. Het echte thuis komen bij 'the Goddes within':  je volledig vredig voelen met jezelf en 'al wat is'. De krachtige Isis-energie helpt.

Houder:
Anne Asbreuk van Spirittours
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
vrijdag, 21 februari 2020 - vrijdag, 15 mei 2020
  Locatie:
Sint Vitusstraat 28 te Naarden
Tijd:
4 vrijdagochtenden van 10 tot 13 uur ;
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 250
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Anneatspirittours .nl

 

Wat wil er nog geleefd worden in jou?

Deze Isis Cirkel gaat over DIEP LOSLATEN wat ons niet langer dient en over volledige OVERGAVE aan jezelf en het leven dat door jou heen wilt stromen.

Ben je bereidt de hele weg voorbij dualiteit, naar eenheid en Divine Love te gaan? En vind je het prettig om samen met andere gelijkgestemden, jouw proces te delen en met elkaar te groeien? Elkaar te bekrachtigen en te bemoedigen? Want dit proces heb je niet alleen te doen. Wij sisters hebben elkaar te dragen en up te liften, zodat we weer heel worden en ons vrouw zijn in ere herstellen. Sister kom....... het is nu de tijd van samenwerking. Laten we elkaars handen pakken en samen op weg gaan, in spirituele overgave. Zodat JIJ en al jouw verborgen wijsheid en talenten te voorschijn kunnen komen en gedeeld kunnen gaan worden met de wereld. 

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn site. Hier kun je je ook opgeven.

Stralende groet, van hart tot hart, Anne