Evenement 21-10-20 : Maria Magdalena online JAARGROEP start op woensdagochtend 21 Oktober


Maria Magdalena online JAARGROEP start op woensdagochtend 21 Oktober

Houder:
Anne Asbreuk
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
woensdag, 21 oktober 2020 - vrijdag, 14 mei 2021
  Locatie:
on line en Zuid Frankrijk
Tijd:
10 woensdagochtenden van 9.30 tot 12 uur + REIS
  Google Maps:
Bijdrage:
Eerste 5 bijeenkomsten zijn 395 euro.
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

Anneatspirittours .nl

De inwijdingsweg van Maria Magdalena, de weg van onvoorwaardelijke Liefde.

Maria Magdalena laat je kennis maken met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Haar inwijdingsweg is voor sterke, bewuste vrouwen die andere mensen kunnen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. De innerlijke kracht, die in een ieder van ons leeft, is verbonden met het universum, de energie van de aarde en alles wat leeft. 

Op de woensdag-ochtenden, leer je de kracht en de liefde van Maria Magdalena te voelen en te belichamen. In iedere vrouw zit de vonk en licht-kracht van Maria Magdalena. Voel jij de roep?

Nu is het mijn taak om alle vrouwen te laten herinneren dat ze deze krachtige Maria Magdalena energie in zich hebben en dat ze deze energie kunnen belichamen en laten schijnen als een verblindende zon van kracht en liefde. Met die ontwikkelde Maria Magdalena energie, sta je in je licht en liefdeskracht in eenheidsbewustzijn en leef jij de LIEFDE voor, in jezelf, je gezin, je werk...... Dit is wat de wereld nu het meest nodig heeft. De Maria Magdalena's van NU!

De kracht zit al in ons, we hoeven het ons enkel te herinneren en te activeren.

Als aansluiting op de eerste 5 nederlands talige cirkels heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale groep; dit zijn 5 Maria Magdalena Cirkels in het nederlands en engels met aansluitend een 5 daagse reis naar het Heilige land van Maria Magdalena: Zuid Frankrijk. Hier heeft zij geleefd nadat ze uit Israel was gevlucht. We gaan Maria Magdalena krachtplekken bezoeken. Deze dagen zijn steeds weer een groot feest voor alle deelnemers.

Wil jij de weg van onvoorwaardelijke Liefde gaan? Doe dan mee met de Maria Magdalena Cirkels en ga mee op reis. Je bent meer dan welkom. Op mijn site vind je meer informatie en kun je je opgeven. 

In Liefde verbonden met jou, Anne Asbreuk / www.spirittours.nl