Evenement 04-08-19 : Vrijheid - De matrix


Vrijheid - De matrix

Houder:
Esther Kleijn, Praktijk het Sterrenstel
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 4 augustus 2019
  Locatie:
Hellevoetsluis
Tijd:
10:00 - 16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€125,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Praktijkhetsterrenstelatgmail .com

Vrijheid - De matrix. Ascensie training

Vrij. Een vriend vroeg aan mij of ik werkelijk vrij ben. 

Ben ik werkelijk vrij? Nee, dat ben ik niet. En jij zeer waarschijnlijk ook niet. Heel vaak komt ons gedrag, denken en handelen voort uit waarden, normen en overtuigingen die we al jong geleerd hebben en voor waar aangenomen hebben.

We handelen vaak omdat het zo hoort. Omdat het ons zo geleerd is. Of anders gezegd ons aangeleerd is. Of doen we wat de maatschappij van ons verwacht. We worden continu beïnvloed door zaken van buitenaf. Door allerlei soorten media, maar ook door mensen om ons heen.

Hoe vaak volgen wij ons hart? Hoe vaak doen we dit eigenlijk niet? Doordat we vaak redenen bedenken om juist iets niet te doen. Het is mij regelematig overkomen dat ik een idee had waar ik heel blij van werd, maar dat mensen om mij heen met allerlei bezwaren kwamen of ik zelf waardoor ik het dan toch maar niet deed. Waarom laten we ons daar zo door beïnvloeden? Waarom hebben we bevestiging nodig van iemand om wel of niet iets te doen.

Onze ingevingen zijn vaak dingen waar je heel blij van wordt. Maar dan ga je denken en komt de twijfel. Kan ik dit wel? Wat zullen anderen ervan denken. Enzovoort.

Door niet ons hart te volgen, blijven we hangen in de dagelijkse sleur. Ja, je hart volgen betekent vaak het onbekende induiken en dat kan best spannend zijn. Maar daar ligt je groei! En hoe geweldig is het om je idee te realiseren! Dat geeft een enorme boost. 

Tijdens deze ééndaagse training geef ik een diepe opschoning die effect heeft op de vier lichaamsystemen waar de maatschappij/ matrix het meest invloed op heeft. (Het emotioneel lichaam, het mentale lichaam, het spirituele lichaam en het fysieke lichaam.) Door deze opschoning kan je ervaren welke invloed de maatschappij op jou heeft.

Het helpt je bij je ascensie proces en verdere bewustwording. Je word je bewuster van de maatschappij waarin wij leven. Je krijgt een beter beeld van de invloed die de maatschappij, of de matrix, op ons heeft. Hoe deze onze “keuzes” beïnvloed zonder dat wij ons daar bewust van zijn. Je komt dichterbij jezelf, waardoor jijzelf weet wat goed voor jou is.

Na de opschoningen gaan we met de chakra’s aan de slag en een aantal andere activeringen. Alles gaat in overeenstemming met het hogere zelf, de I am presence. Zo krijgt iedereen precies wat hij/zij hebben kan. De activaties helpen je om gemakkelijker om te gaan met de tijd waarin wij leven en hebben ook effect op je bewustwordingsproces. Het helpt je om dichterbij jezelf te blijven. Door dichtbij jezelf te blijven, heeft de matrix minder grip op je.

Deze basic class is geschikt voor mensen vanaf ongeveer 18 jaar.  

Inhoud training:
• Clearing (opschoning van je 352 chakra’s en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.);
• Anthakarana  (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
• Matrix clearing;
• Teachings: Matrix
• Activatie Hogere Hart chakra;
• Kernangst matrix omzetten in Liefde;
• Activatie Lichtlichaam (Mer Ka Ba);
• Licht frequentie verhoging;
• DNA activering;
• Upgrading van de chakra’s met de mahatma energie en de goddelijke lichtfrequentie.

Deze Ascensie training is een opzichzelf staande workshop. Echter door de driedaagse workshop Mahatma Avatar van Synthese Basic Class te volgen, wordt het mogelijk om workshops te volgen bij Senia Melchizedek. Hij geeft onder andere de vervolg trainingen op de Mahatma Avatar van Synthese Basic Class en diverse acsensie trainingen. 

De investering in jezelf is  € 125,- inclusief lunch en thee met wat lekkers erbij.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Praktijkhetsterrenstelatgmail .com

Locatie: Hordenpad 13, 3223 EJ Hellevoetsluis

Zie ook onze voorwaarden en overige workshops op de website: www.Praktijkhetsterrenstel.nl

Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan onze workshops indien je een psychische aandoening, epilepsie of een pacemaker hebt. Dit is omdat de energie elektromagnetisch geladen is en een nadelig effect hierop kan hebben.