Evenement 26-01-20 : Basis Workshop Channelen


Basis Workshop Channelen

Houder:
Anton Glas
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 26 januari 2020
  Locatie:
Pand 18 Den Bosch
Tijd:
11.00 - 16.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 58
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

anton .glasattvnr .nl

Workshop channelen 26 januari 2020 (max 13 personen)
Pand 18, St. Josephstraat 18, Den Bosch

In deze workshop leggen we de basis om op een zuivere, liefdevolle wijze contact te komen met jouw kring van lichtwezens. Dit kunnen zijn je Gidsen, Engelen, Opgestegen Meesters, Ancestors, ET’s, enz. enz. maar vooral je eigen connectie met je hogere zelf.

Met channelen wordt bedoeld dat je afstemt op jouw kring van lichtwezens en zo informatie en de energie doorgeeft aan jezelf of anderen. De verkregen informatie en inspiratie kan vertaald worden in gechanneld schrijven, tekenen en spreken e.a.

In het 1e gedeelte van de workshop gaan we een stukje theorie doen daarna is er alle ruimte om te oefenen. Met behulp van geleide meditatie volgens de Schumann resonantie zullen we een basis creëren om in contact te komen met jouw lichtwezen(s)

Tijdens de workshop gaan we oefenen in gechanneld schrijven, tekenen en spreken.Naarmate je het channelen eigen maakt, zul je merken dat informatie vloeiend stroomt; je kunt ervaren dat je geleid wordt en dat je intuïtie groeit. Je wordt weer in beweging gezet.
58 euro p.p. incl. lunch + materialen, koffie en thee gratis

Aanmelden via anton .glasattvnr .nl of Pb-tje Facebook