Evenement 05-04-20 : Rite of the Womb


Rite of the Womb

Houder:
Annelies Aarts
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 5 april 2020
  Locatie:
Budel
Tijd:
10.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatanneliesaarts .com

Rite of the Womb

Het ontvangen van een Baarmoeder Blessing, de Rite of the Womb, heeft mij zoveel gebracht. Een grote bewustwording van de creatie kracht van mijn baarmoeder. Ook ls je baarmoeder er fysiek niet meer is. Ik voel me nog steeds, na al die jaren van het mogen doorgeven van de Rite, elke keer weer ontzettend dankbaar.Het raakt me telkens als ik mag ervaren wat voor impact deze zachte Blessing heeft.

De 13de Rite is een prachtig geschenk aan jezelf. 

Dit oude vrouwenritueel heelt je en laat je herboren worden in kracht, schoonheid en integriteit.De Blessing eert en respecteert de Oermoeder en Godin in elke vrouw. Door de zachte energie van de inwijding, die zowel een heling alsook een ‘blessing’ is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. Jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en veiligheid zal weer volop kunnen stromen. Zodra je de rite ontvangen hebt, mag jij dit geschenk van heling en transformatie delen met zoveel mogelijk vrouwen. De rite is er voor alle vrouwen, met of zonder baarmoeder,  wel of geen kinderen gebaard, wel of niet meer menstrueren. Ook mannen en transgenders zijn welkom om de rite of the Womb ontvangen. Decollectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Ook hebben we zelf kwetsuren opgelopen in dit leven waardoor mogelijk je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. 

Nu is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is …Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. Ervaar hoe heilig en ruimtelijk de baarmoeder is!  De rite van the womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, ouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen … Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!!